Opcije plaćanja

Naši načini plaćanja su prilagođeni Vašim mogućnostima.

Svoju narudžbu možete platiti:

-  Kreditnim ili debitnim karticama jednokratno ili na rate po istoj cijeni,

-  Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke,

- Opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

 

Plaćanje direktno putem interneta možete ostvariti kreditnim karticama.

plaćanje na rate

Izuzetak: Raiffeisen Shopping  karticom je moguće plaćanje samo u trgovinama na POS terminalu.

 

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sistema za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi naši zaposlenici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje pravila zaštite privatnosti.