Opšte informacije

Adresa: Vitapur, d.o.o., Grbavička 4, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Informacije i narudžbe

Za narudžbe putem telefona u radno vrijeme od 08h-16h na broj +387 (0) 33 975 998 ili e-mailom na [email protected] te preko internet trgovine obavezujemo se da ćemo obraditi što prije. Ukoliko želite iznos kupovine platiti putem internet bankarstva ponudu ćemo vam poslati na vašu e-mail adresu.
Nakon zaprimanja vaše narudžbe, a prije dostave ćemo vas kontaktirati telefonom ili e-mailom. U slučaju da na navedenom broju ne budete dostupni da potvrdite narudžbu, proizvod neće biti dostavljen. Ako želite iznos kupovine platiti putem internet bankarstva, ponudu ćemo vam poslati na vašu e-mail adresu. Predračun platite u roku od dva dana nakon njegova izdavanja jer vam inače ne možemo garantovati da će odabrani proizvod još biti na zalihi. Naručeni proizvodi će biti otpremljen nakon izvršenja uplate na naš transakcijski račun.

Cijene

Sve cijene su iskazane u konvertibilnim markama KM. PDV je uključen, osim kada je izričito navedeno suprotno. Cijene vrijede od 1.1.2015 do daljnjega. Pri kupovini putem interneta važe cijene koje su na stranici objavljene kao aktualne (uključujući akcijske cijene). Sve ponude, računi i dokumenti sastavljeni su u skladnu sa važećim zakonom Bosne i Hercegovine. Cjenovnik možemo promijeniti bez prethodne obavijesti. Dostava nije uključena u cijenu. Obratite pažnju na uslove koji omogućuju besplatnu dostavu.

Način plaćanja

1. PLAĆANJE POUZEĆEM (prilikom preuzimanja pošiljke cijeli iznos plaćate odjednom).
2. PUTEM INTERNET BANKARSTVA (po želji ćemo vam poslati ponudu nakon zaprimljene narudžbe, koju možete platiti putem internet bankarstva).
2. KARTIČNO ONLINE PLAĆANJE (jednokratno plaćanje i plaćanje na rate karticama koje podržavaju plaćanje na rate direktno online).