1. PROVJERENA KVALITETA

Kad je u pitanju kvaliteta ne pristajemo na kompromise. Svi proizvodi izrađeni su od prvoklasnih materijala, pri čemu se najviše teži što prirodnijim materijalima.

2. BRZA DOSTAVA

Naručene proizvode dostavit ćemo putem brze pošte. Možete ih očekivati za 1-2  radna dana, nakon zaprimljene uplate. Troškovi dostave obračunavaju se prema važečem cjeniku brze pošte. Dostavu izvan Bosne i Hercegovine ćemo po dogovoru s kupcem obračunati posebno.

*Posebna pogodnost za kupovinu putem Interneta.

Troškovi dostave za narudžbe veće od 199,90 KM su besplatni.

Pri kupovini manjoj od 199,90 KM, obračunava se trošak pakovanja i dostave prema važećem cjenovniku brze pošte.

Madraci i podnice*:

Troškovi dostave i pakovanja za madrace i podnice računaju se prema važečem cjeniku brze pošte.

3. 100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni proizvodima, jednostavno ih vratite u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti naš novac.

4. NAČINI PLAĆANJA

a) PLAĆANJE POUZEĆEM (prilikom preuzimanja proizvoda cijeli iznos plaćate odjednom)

b) PUTEM INTERNET BANKARSTVA (nakon zaprimljene narudžbe kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu primiti ćete ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva.)

c) PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA*

JEDNOKRATNO plaćanje putem:

- American Express®

- MasterCard®

- Maestro®

- Visa

- Diners

- Discover

Plaćanje NA RATE BEZ KAMATA putem:

- Diners (do 6 rata)

*NAPOMENA: Za opciju plaćanja možete nazvati na broj +387 33 975 998  (radnim danom od 8-16 h), na kojem ćete dobiti više informacija o plaćanju na rate.

5. SIGURNA KUPOVINA

Vitapur Internet trgovina omogućuje siguran i bezbrižan online shopping. Štitimo vaše osobne i transakcijske podatke te zadovoljavamo suvremene sigurnosne standarde.

Vitapur d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Za više informacija provjerite stranicu WSPay™ sustava.