Opis
Lagan, čvrst i vrlo oštar
Keramički noževi Rosmarino su tanki i znatno slabiji od konvencionalnih noževa. Moći ćete ih lakše koristiti i lakše nositi, a rezanje hrane će biti učinkovitije i brže. S keramičkim noževima koji režu meso, povrće, voće i kruh bit će užitak jer su iznimno oštri. Njihova oštrina traje 10 puta duža nego kod normalnih noževa. Keramički noževi izrađeni su od vrlo izdržljive i čvrste keramike - cirkonij dioksid. Odlikuju se njihovim lijepim dizajnom i visokokvalitetnim ručkama.
Nisu štetni za zdravlje, ne hrđaju
Keramički noževi Rosmarino ne hrđaju. Ne preuzimaju mirise i okuse hrane, ne miješaju se i ne prenose na drugu hranu. Tako možete jednostavno rezati ili rezati različite vrste hrane s istim nožem.
Nož za precizno rezanje različitih namirnica
Rosmarino nož je pravi izbor za razne poslove: s njim ćete brzo i učinkovito usitniti različite količine hrane, od mesa do povrća. Posebno pogodan za precizno rezanje hrane na tanje kriške.
Održavanje
Dodatne informacije
- Vrlo lagan i lagan za rukovanje: lakše rukovanje.
- Izrađen od izdržljive i čvrste keramike: zirkonijevu oštricu u boji kave.
- Duga oštrina oštrice: 10x dulja oštrina od ostalih noževa
- Izuzetna otpornost na koroziju, hrđu i mrlje.
- Ne preuzimaju miris i okus hrane.
- Jednostavno čišćenje.
- Ergonomski oblik ručke za optimalno držanje
- Dužina oštrice: cca 12,5 cm.
- Debljina oštrice: cca 1,9 mm.
- Bez BPA: bez štetnih dodataka.
- Nož + zaštita.
Razlozi za kupovinu
Garancija na zadovoljstvo
Plaćanje, dostava i povrat
Dostava se obavlja putem Brze pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati u roku od 3-5 radnih dana. Više o dostavi
Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.
Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem, plaćanje putem kartica jednokratno ili putem kreditnih kartica na rate.