FINALNA SNIŽENJA! Uštedite do 70% na plažnim peškirima, jastucima, koferima, nadmadracima, madracima... Iskoristi >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Cjelogodišnji svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk

Predstavljamo Vam najprestižniju liniju cjelogodišnjh pokrivača Victoria’s Silk, koji će Vas osvojiti svojim profinjenim izgledom i luksuznom udobnošću. Izuzetnu prilagodljivost svilenih niti karakteriziraju najbolja mehanička svojstva od svih prirodnih materijala. Što se tiče izbora za kupca, svila zasluženo stoji na prvom mjestu po kvaliteti.
Predstavljamo Vam najprestižniju liniju cjelogodišnjh pokrivača Victoria’s Silk, koji će Vas osvojiti svojim profinjenim izgledom i luksuznom udobnošću. Izuzetnu prilagodljivost svilenih niti karakteriziraju najbolja mehanička svojstva od svih prirodnih materijala. Što se tiče izbora za kupca, svila zasluženo stoji na prvom mjestu po kvaliteti.
Od
Redovna cijena: 339,80 KM
169,90 KM -50%

* Obavezna polja

Cjelogodišnji svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk
-50% 339,80 KM 169,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Poboljšana linija, cjelogodišnjih pokrivača Victoria’s Silk će Vas u potpunosti očarati najboljom mulberry svilom. Svila je karakteristična po svome sjaju, regulaciji temperature i ugodnom osjećaju na dodir. Svilene niti su vrlo elastične te imaju najbolja mehanička svojstva između prirodnih materijala. Dopustite da Vas razmaze jedinstveni pokrivači iz najprestižnije linije branda Vitapur.

Raskošna udobnost za sva godišnja doba

Cjelogodišnji pokrivač Victoria’s Silk je izrađen od tankih niti najfinije svile koji će Vam pružati izuzetnu udobnost tokom cijele godine. Pokrivač je primjeren za sobne temperature između 16 i 23 °C te će Vas ugodno uljuljati u san.

Najfinija mulverry svila za svilene snove

Tokom spavanja će Vas grijati 100% prirodni materijali: vanjska pamučna tkanina s punjenjm od 100% svile.
Svila je poznata po svojem ugledu, ali kao i material koji ima moć regulisanja temperature. Kada Vam je hladno, svila Vas grije, a kada Vam je toplo, ona ugodno hladi. Na taj način, tokom zimskih mjeseci, ispod svilenih pokrivača, ćete biti grijani s odgovarajućom temperaturom. Prilikom izrade pokrivača, upotrebljavali smo najbolju mulberry svilu, koja će Vas odvesti u najljepše, svilene snove.


Navlaka tkanine je 100% pamuk, koji koži pruža ugodno ozračje

Navlaka pokrivača je izrađena od najboljeg, gusto tkanog pamuka. Pamuk je prozračniji od drugih materijala te će ugodno maziti Vašu kožu. Pokrivač je zato primjeren i za one osobe koje imaju osjetljivu kožu.

Sofisticirani dizajn s luksuznim žakard uzorkom i zlatnim rubom

Pokrivač Victoria’s Silk očarava svojim izgledom. Žakard uzorak i zlatni rub daju pokrivaču posebnu i očaravajuću notu. Prednost žakard tkanja je njegovo blago tkanje vlakna u jednoj boji bez dodatnih bojila. Taj uzorak je nenametljiv, decentan te vidljiv koso padajućim svjetlom. Pokrivač će, osim udobnosti, dati Vašoj spavaćoj sobi raskošan i profinjen izgled, koji će očarati i osobe koje vole posebnosti.Održavanje

Pokrivač pri prostiranju izravnajte i zagladite. Savjetujemo povremeno provjetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svjetlosti. Preporučujemo upotrebu navlake i hemijsko čišćenje.

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100 % pamuk, žakard uzorak. Punjenje: 100 % prirodna mulberry svila u slojevima, 325 g/m2

Glavne prednosti
  • Svila je izuzetno prozračan prirodni materijal: s Vama diše i ima sposobnost regulacije temperature; preporučuje se osobama kojima je često vruće dok spavaju
  • Cjelogodišnji pokrivač: primjeren za udobno spavanje tokom cijele godine
  • Navlaka je izrađena od 100 % pamuka: ugodno će dodirivati Vašu kožu.
  • Slojevi svile: pokrivač je primjeren za sobne temperature 16-23 °C.
  • Izuzetno prozračna mulberry svila: garantira ugodno spavanje i omogućuje luksuznu udobnost.
  • Profinjen izgled: pamučna tkanina sa žakard uzorkom i zlatnim rubom.
  • Dimenzije: 140 x 200, 140 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 250 x 200, 250 x 220 cm.

Razlozi za kupovinu

Eko certifikat

Za proizvode garantujemo da su napravljeni od kvalitetnih i za zdravlje prikladnih materijala što garantuje i Eko certifikat.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Svila

Prestižan prirodni materijal, koji vas hladi, kada vam je vruće i grije kada vam je hladno.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko se odlučujete među različitim pokrivačima i niste sigurni u svoj izbor, pripremili smo vam jednostavan vodič koji će vam to olakšati.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod