Pretraži cijelu prodavnicu ... Viber Telefon

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
1+1 GRATIS 1+1 GRATIS
Cjelogodišnji svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk
1+1 GRATIS 1+1 GRATIS

Vitapur Cjelogodišnji svileni pokrivač Vitapur Victoria's Silk

 • Cjelogodišnji pokrivač za upotrebu tokom svih godišnjih doba.
 • Presvlaka od 100% pamuka.
 • Punjenje od 100% prirodne mulberry svile.
 • Prirodni termoregulator - zimi grije, a ljeti hladi.

1+1 GRATIS POKRIVAČ
Iskoristite akciju na pokrivače i po cijeni jednog pokrivača dobijate dva. U korpu je potrebno dodati 2 pokrivača i automatski će se umanjiti iznos za cijenu jednog pokrivača. 

* Obavezna polja

Od
359,80 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.
Snižena cijena dostave - samo 5,90 KM.
14-dnevna garancija na zadovoljstvo Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?
Pozovite nas: 033 975 998 Online chat: Pitaj operatera Pošalji email: [email protected]

Cjelogodišnji svileni pokrivač Victoria's Silk pokrivač razmazit će vas udobnošću i luksuzom najbolje svile tokom cijele godine. Svileni pokrivač je savršen izbor za sve koji cijene prirodne materijale. Prirodna mulberry svila u punjenju pokrivača diše s vama i ima izvrsne sposobnosti raspodjele temperature kako bi se osigurao ugodan san i luksuzna udobnost.

 1. Tkanina jorgana: pamuk
  Navlaka jorgana izrađena je od pamuka koji će vas iznenaditi prijatnim osjećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Punjenje jorgana: mulberry svila
  Svila prirodno ima sposobnost regulacije temperature - grije kada je hladno, hladi kada je toplo.

Idealan pokrivač za upotrebu tokom cijele godine

Svila nije poznata samo po svom prestižu, već i kao materijal koji ima veliku sposobnost regulacije temperature, grije kada je hladno, a hladi kada je vruće. Cjelogodišnji svileni pokrivač, pogodan je za ugodan san u svim godišnjim dobima ili za temperaturu u spavaćoj sobi između 16-23 °C.
Idealan pokrivač za upotrebu tokom cijele godine
Navlaka od 100 % pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka od 100 % pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka jorgana izrađena je od 100 % gusto tkanog pamuka što znači da je vaša koža u kontaktu sa prirodnim materijalima. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala koji se odlikuje visokim svojstvima prozračnosti i apsorpcije vlage. Pamučna tkanina ima elegantan žakardni dezen koji daje jorganu prelijep izgled, a sofisticiranost dodatno povećava zlatan rub.

Svila kao najbolji prirodni regulator toplote i sinonim za prozračnost

Svila se razlikuje od ostalih materijala po strukturi otvora vlakana koja omogućavaju bolju prozračnost i regulaciju temperature, tako da svila zimi grije, a ljeti hladi. Zato je spavanje ispod svilenog pokrivača, u svim godišnjim dobima prijatno i ugodno. Svila je višeslojna u pokrivaču, što omogućava maksimalnu prozračnost i prilagodljivost vašem tijelu.
Svila kao najbolji prirodni regulator toplote i sinonim za prozračnost
Umirujuće djelovanje mulberry svile

Umirujuće djelovanje mulberry svile

Kvalitetna mulberry svila ima manju moć apsorpcije vlage od pamuka, čime će koži biti osigurana adekvatna vlaga. Prirodni proteini i aminokiseline u svili, imaju blagotvoran uticaj na kožu i kosu. Sa svilom kao najčistijim prirodnim materijalom, niste izloženi hemikalijama, jer je tretiran na potpuno prirodan način, a posebno je pogodna za ljude sa problematičnom kožom.

Održavanje i njega svilenih proizvoda

Svila je nepogodna za grinje i treba je povremeno provjetriti za redovno održavanje čistoće i svježine. Ne izlažite je direktno sunčevoj svjetlosti. Ako će pokrivaču potrebno čišćenje, odnestite ga na hemijsko čišćenje.
Održavanje i njega svilenih proizvoda
Zašto kupiti

 • Cjelogodišnji pokrivač za udubno spavanje tokom svih godišnjih doba, primjeren za toplije mjesece i spavaće sobe za temeperaturom između 16–23 °C.
 • Kombinacija prirodnih materijala, pamuka i svile će oduševiti koji preferiraju isključivo prirodne i lagane materijale za prijatno i suho okruženje za spavanje.
 • 100 % prirodna mulberry svila u punjenju pokrivača iam izuzetnu sposobnost regulacije temperature, primjerena za sve koji žele pokrivač koji će ih grijati zimi i hladiti ljeti.
 • Svila u punjenju je složena u nekoliko slojeva što omogućava maksimalnu prozračnost pokrivača i zato je primjeren za sve koji se prekomijerno znoje. 
 • Svila je veoma neprijatno okruženje za grinje i bakterije,  preporučujemo hemijsko čišćenje i redovno zračenje pokrivača.
Održavanje

Preporučujemo periodično zračenje pokrivača, najbolje ujutro. Ne izlagati direktno suncu. Ukoliko je pokrivaču potrebno čišćenje očistite u hemijskoj čistionici.

Plaćanje, dostava i povrat
Brza dostava

Dostava se obavlja putem Brze pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati u roku od 3-5 radnih dana.  Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem, plaćanje putem kartica jednokratno ili putem kreditnih kartica na rate. 

Specifikacija
Tip pokrivača  cjelogodišnji, primjeren za spavaće sobe sa temperaturom između 19–23 °C.
Tkanina presvlake  100 % pamuk.
Punjenje  100 % prirodna mulberry svila; 325 g/m2.
Pranje  ne, preporučujemo čišćenje u hemijskoj čistionici.
Primjeren za sušenje u sušilici  ne.
Primjeren za alergičare  da.
OEKO-TEX certifikat  da, Standard 100.
Dimenzije  140 x 200 cm, 200 x 200 cm, 250 x 200 cm.
Garancija  2 godine.