Samo 5 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO – Zamijenit ćemo čak 3000 tava koje ćemo reciklirati!

Samo 5 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO

Zamijenit ćemo čak 3000 tava koje ćemo reciklirati!

U Vitapur trgovinama u BiH od 17. 09. do 21. 09. 2020 traje velika zamjena posuđa »Staro za novo«. U trgovine donesite bilo koju staru posudu i zamijenite je za tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone uz doplatu samo 9,90 KM.

U svim Vitapur trgovinama u BiH i u internet trgovini je utoku akcija Velika zamjena posuđa STARO za NOVO. Požuri i osiguraj sebi NOVU tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone za samo 9,90 KM.

Učestvovati možeš na dva načina:

U obrazac ispod upiši svoju e-mail adresu. Na upisani e-mail ćeš dobiti kupon sa kodom u vrijednosti od 9,90 KM koji možeš iskoristiti za kupovinu nove tave za palačinke Rosmarino Black Lava Stone.

Od 17. do 21. 09. 2020 donesi bilo koju STARU posudu u neku od Vitapur prodavnica i zamijeni je za NOVU tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone uz doplatu od samo 9,90 KM.

Kako iskoristiti kod za kupovinu tave?

Tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone dodajte u korpu i u narudžbi u polje KOD ZA POPUST upišite kod kupona koji ste dobili na svoju e-mail adresu.

U Vitapur trgovinam zamijenite staru posudu!

Zašto skupljamo staro posuđe? Razloga je više!

Staro posuđe je oštećeno. Ogrebotine i oguljen premaz povećavaju mogućnost unošenja zdravlju štetnih tvari, hrana se lijepi za posudu i kvalitet hrane slabi.
Staro posuđe sadrži štetne PFOA tvari! PFOA tvari su okolini i zdravlju štetne, nadražuju kožu, oči i respiratorne organe i potencijalno su kancerogene.
Staro posuđe NIJE ekološki prihvatljivo. Izrađeno je od nerecikliranog materijala i veći je potrošač energije i slabiji provodnik energije.

Šta ćemo uraditi sa starim posuđem? Reciklirat ćemo ga!

U Vitapuru smo svjesni ekološke odgovornosti i zato želimo doprinijeti zaštiti naše planete. U akciji »Stari za novo« ćemo skupiti oko 5 tona starog posuđa što će nam dati približno 2000 komada novog recikliranog posuđa prijatnog i čovjeku i okolini.

Cilj akcije »Staro za novo« je potaknuti zamjenu starog, zdravlju i okolini štetnog, posuđa za novo posuđe Rosmarino.

Prednosti recikliranog posuđa, među kojem je i Rosmarino, su:

Ušteda energije - jer je potrebno čak 95% manje energije za njegovu prozivodnju, nego za proizvodnju ostalog, klasičnog posuđa.

Očuvanje prirodnih resursa planete i smanjenje količina otpada na deponijama.

Recikliranjem nastaje nova, odlična posuda koja garantuje visok kvalitet i bolju energetsku učinkovitost.

Učestvujte i vi!