Pripremite poklone na vrijeme. DODATNIH 5% na SVE i već sniženo! Uštedite odmah >>
Još samo:
00
DANA
00
SATI
00
MIN
00
SEK
Pretraži cijelu prodavnicu ... Telefon

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: KM 0,00
Pregled narudžbe
Menu
-35% dodatnih -5% dodatnih -5%
-35%dodatnih -5% dodatnih -5%
Okrugli pekač za kolače Rosmarino BakerPRO, 28 cm
-35%dodatnih -5% dodatnih -5%

Rosmarino Okrugli pekač za kolače Rosmarino BakerPRO, 28 cm

  • Okrugli pekač sa skidivim obručem, idealen za torte.
  • Neprijanjajući premaz ILAG za još lakše pečenje.
  • Otpornost na više temperature, do 230 °C.
  • Ravnomjerna raspodjela topline za profesionalne rezultate.

* Obavezna polja

Od
Redovna cijena: KM 35,80
KM 23,30 -35%
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.
Besplatna dostava iznad KM 199,90.
Varen nakup s MasterCard ID Check in Visa Secure.
14-dnevna garancija na zadovoljstvo Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?
Pozovite nas: 033 975 998 Online chat: Pitaj operatera Pošalji email: [email protected]

Okrugli pekač Rosmarino BakerPRO je sve što vam je potrebno za savršeno pečenje kolača, biskvita, pita ili drugih peciva. Kalup u izgledu mramora ima obruč koji se skida, s inox kopčom, što omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje te brzo skidanje obruča. ILAG neprijanjajući premaz švicarske kvalitete osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i pečenje s minimalno masnoće jer se hrana ne lijepi za posudu. Zbog svog sastava od karbonskog čelika, posuda je otporna na visoke temperature, do 230 °C, pogodna za čuvanje u hladnjaku i zamrzivaču. Izdržljiv i pouzdan dizajn za profesionalne rezultate pečenja.

Odvojivi obruč za brzo i jednostavno vađenje kolača iz kalupa.

Zahvaljujući skidivom obruču, BakerPro pekač je izuzetno praktičan i omogućuje jedinstven pristup pečenju. Uz pomoć kopče od nehrđajućeg čelika dobro brtvi i sprječava isticanje tekućine ili mase tokom pečenja. Pritom ga lako možete izvaditi nakon pečenja i prebaciti kolač na pladanj.
Odvojivi obruč za brzo i jednostavno vađenje kolača iz kalupa.
Neprijanjajući premaz ILAG švicarskog kvaliteta za još lakše pečenje.

Neprijanjajući premaz ILAG švicarskog kvaliteta za još lakše pečenje.

Stalno ste u nedoumici dok pečete kolač, hoće li se biskvit lijepo ispeći i izvaditi iz kalupa? Zaboravite na te brige! Kalup ima poseban ILAG neprijanjajući premaz švicarskog kvaliteta. To olakšava vađenje kolača iz kalupa. Premaz je bez opasnih tvari, siguran za upotrebu i otporan na ogrebotine, što omogućuje dug vijek trajanja posude.

Otpornost na visoke temperature, do 230 °C.

Budući da je BakerPro pekač izrađen od karbonskog čelika, izuzetno je izdržljiv i otporan na više temperature, do 230 °C. Pogodan je za pečenje u pećnici na raznim programima, za čuvanje u hladnjaku i zamrzivaču. Idealan dodatak za pečenje kolača, biskvita, pita i ostalih okruglih peciva.
Otpornost na visoke temperature, do 230 °C.
Zašto kupiti
  • Neprijanjajući premaz za profesionalne rezultate i pečenje s minimalnom masnoćom.
  • Otpornost na visoke temperature, pogodna za pečenje do 230 °C.
  • Izdržljiv dizajn, otporan na ogrebotine i prikladan za hladnjak i zamrzivač.
Održavanje
Preporučuje se čišćenje s malo deterdženta. Dopušteno je povremeno pranje u mašini za posuđe.
Plaćanje, dostava i povrat
Brza dostava

Dostava se obavlja putem Brze pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platioca).   Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem, plaćanje putem kartica jednokratno ili putem kreditnih kartica na rate. 

Specifikacija
  • Materijal kućišta: karbonski čelik.
  • Dimenzije pekača: 28 x 7 cm.
  • Otpornost na toplinu: do 230 °C.
  • Neprianjajući premaz: da.
  • Tehnologija bez PTFE: da.
  • Bez PFOA: da.
Ocjene i mišljenja