Slatki snovi o seksu

  • 23.02.2017.
Slatki snovi o seksu

Snovi o seksu su nešto sasvim normalno, jer tijekom spavanja, kad se potpuno opustimo odražavaju se i naše želje. Međutim, to može biti povezano s vođenjem ljubavi s konkretnom osobom. Snovi s nekom osobom koja nije Vaš partner mogu biti vrlo česti što ne znači da s Vašim odnosom nešto nije uredu. S druge strane, taj san može biti znak da niste imali spolni odnos i vaša podsvijest pokušava nadoknaditi izgubljeno vrijeme kroz snove.

Snovi o seksu s nepoznatom osobom? San može implicirati da želite seks bez obveze, da u vašem životu nedostaje strasti. Ako vam se događa da sanjate i neprekidno tražite prikladno mjesto za seks, međutim uvijek naiđete na prepreke.To znači da patite od nedostatka intimnosti s partnerom ili nemogućnosti da uspostavite dugu vezu. Često sanjate o tome da ste s atraktivnim partnerom u strastvenom stanju ali se Vi apsolutno nikako ne možete stimulirati? Razlog može biti osjećaj nemoći rješavanja problema u svakodnevnom životu.

Ako sanjamo o ljubljenju s osobama iz poslovnog okruženja koje Vas zapravo ne privlače a u snu Vam stvaraju zadovoljstvo, može samo značiti da želite surađivati s njima i da se u stvarnosti divite njihovom poslovnom uspjehu. Ako sanjate da se seksate sa šefom, ne znači da želite otići u njegov krevet nego da se bavite pitanjem , kako se u životu dokazati. Osjećate znakove nevjere kod svog partnera? Tada vjerojatno često sanjate da partner ima seksualne odnose s nekim drugim.Takvi su snovi možda samo posljedica zanemarivanja zbog nedostatka vremena.

Kad sanjate da se upuštate u avanturu s bivšim partnerom. Do takvih snova može doći ako s novim partnerom niste zadovoljni u krevetu kao što ste bili sa prethodnim. Tada si želite dobar seks s novim partnerom onakav kakav ste imali s bivšim.Snovi o seksu s bivšima ne znače uvijek da se želite vratiti njima ili da ste nesretni u trenutnoj vezi. Snovi o seksu nisu neuobičajeni.

Jednako često seksualne fantazije se ušuljaju u snove muškaraca i žena. Muškarci doista češće sanjaju o seksu s nekoliko osoba, a žene o ljubljenju s bivšim.

Prema riječima stručnjaka snovi u muškaraca i žena su različiti s obzirom na različite potrebe, iskustva i želje oba spola.

Share News