Ideje za praznične poklone

  • 26.12.2018.
Ideje za praznične poklone

Biranje poklona za praznike može biti veoma zabavno, ali je ponekad itekako iscrpljujuće. Posebno kada vam nedostaje ideja, ili poklone kupujete u posljednji tren. Ipak ostajemo pozitivni - opustite i birajte kao sebi i zadovoljstvo neće izostati.

Može i jednostavno:

1. Zašto porodici ili bliskim prijateljima ne biste jednostavno poklonili jednu mekanu dekicu pod koju će se ušuškati i sretno buljiti u tv. Sigurno će vas se sjetiti svaki put kada se ugodno smjeste za ljenčarenje.

2. Čime to bolje možete obradovati prijatelje za praznike nego poklon jastukom. Svi žele i trebaju još sna, tu nema pogreške. Lake i ugodne snove ????

3. Zavidite li ljudima koji bez straha smiju ostaviti otvorena vrata spavaće sobe jer je krevet uredno smješten i prekriven nekom totalno cool posteljinom? Ako to nije idealan poklon za nekog od prijatelja, onda sebe počastite.

4. Dokle više sa prijateljima koji stalno negdje putuju ????. Ali i njima se može stati u kraj praktičnim i korisnim poklonom iako su uvijek „na točkovima“.

5. Nema više potrebe da vas bude sram što se stalno „privaljujete“ kod jednih istih prijatelja na ručak. Udijelite im kompliment da su vrsni kuhari i poklonite im sredstvo za rad i sigurno ste izgladili situaciju.

6. Neki će samo da se povlaće po kući u vijreme praznika, da uživaju u kupkama i opuštanju. Pomozite im.

7. I nemojte nikada dozvoliti da vam prijatelji nazebu s nogu.

Share News