Samo 5 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO

  • 10.10.2018.
Samo 5 dana: Velika zamjena posuđa STARO za NOVO

U Vitapur trgovinama u Bosni i Hercegovini od 11.10. do 15.10.2018 u toku je velika zamjena posuđa »Staro za novo«. U trgovinu jednostavno donesete bilo koje staro posuđe i zamijenite ga za novu tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone za 9,90 KM.

A kako iskoristiti na internetu?

Tavu za palačinke Rosmarino Black Lava Stone dodajte u korpu i prilikom procesa narudžbe u polje 'KODOVI ZA POPUST' upišite kod kupona koji ste primili na svoju e-mail adresu.

U trgovinama Vitapur zamijenite staro posuđe!

Velika zamjena posuđa »Staro za novo« odvijat će se u svim trgovinama Vitapur. U bilo koju trgovinu Vitapur u Bosni i Hercegovini donesite bilo koje staro posuđe i odnesite novu, vrhunsku tavu za palačinke Rosmarino Black Lava stone za samo 9,90 KM. Jedna osoba može donijeti najviše 3 komada starog posuđa i kupiti najviše 3 nove tave za palačinke Rosmarino Black Lava Stone po ovoj posebnoj pogodnosti. Akcija vrijedi do raspodjele svih tava.

Zašto skupljamo staro posuđe? Razloga je više!

  • Staro posuđe je oštećeno, moguć je veći unos tvari štetnih po zdravlje, prijanjanje hrane za posudu, lošiji kvalitet hrane.
  • Staro posuđe sadrži štetne PFOA tvari! Štetne su za okolinu i zdravlje, izazivanju reakcija na koži, očima i respiratornomsistemu, potencijalno su kancerogene.
  • STARO, za okolinu »ŠTETNO« POSUĐE - 10 i više godina. Izrađeno od nerecikliranog materijala, veći potrošač energije i lošiji provodilac toplote, ima veću vjerovatnost da sadrži po čovjeka i okolinu štetan PFOA.

Što ćemo napraviti sa starim posuđem? Reciklirat ćemo ga!

U Vitapuru smo svjesni ekološke odgovornosti i želimo doprinijeti zaštiti naše planete i podizati svijest o važnosti korištenja kvalitetnog posuđa u svakodnevnom životu. Stoga je cilj akcije “Staro za novo” podsticanje zamjene starog posuđa, koje potencijalno može biti štetno za zdravlje, za novu, vrhunsku posudu Rosmarino. 

Prednosti recikliranog posuđa:

  • Ušteda energije, jer je potrebno čak 95% manje energije nego za proizvodnju ostalih, klasičnih posuda.
  • Očuvanje prirodnih resursa planete i smanjenje otpada na odlagalištima.
  • S recikliranjem nastane nova, odlična posuda, koja pruža visok kvalitet i još bolju energetsku učinkovitost

    Učestvujte i vi!

Share News