Jubilarna ponuda Uz kupovinu madraca Hitex dobijate poklon: jastuk All Side Sleep Premium! Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Zaštitna ogradica Junior Baby – posteljina za dječji krevetić

Za zdrav i miran san.
Za zdrav i miran san.
Od
Redovna cijena: 59,80 KM
41,90 KM -30%

* Obavezna polja

Zaštitna ogradica Junior Baby – posteljina za dječji krevetić
-30% 59,80 KM 41,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Dječja ogradica za krevetić "Junior Baby" zaštititi će vaše dijete dok spava i osigurati mu potpunu udobnost prirodnog, nebijeljenog pamuka.

Za zdrav i miran san

Zaštitna ogradica za dječji krevetić izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka i poliestera. Punjena je mekanim poliester i pruža svu potrebnu zaštitu djece od udaraca u krevetić. Zaštitna ogradica za dječji krevetić zbog mekoće punjenja i nježne tkanine sprječava udarce i neugodnu bol koja se može dogoditi u slučaju da se dijete udari u dio krevetića. Na ovaj način nećete više morati brinuti za sigurnost vašeg djeteta dok spava ili leži u krevetiću. S zaštitnom ogradicom za dječji krevetić "Junior Baby" osigurati ćete svome djetetu nježnu i mekanu okolinu za spavanje.

Prirodni pamuk za dječji osmijeh

Zaštitna ogradica za dječji krevetić izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka i poliestera. Nebijeljeni pamuk je materijal koji osigurava zdravu okolinu za vaše dijete. Korištenje nebijeljenog pamuka također osigurava potpunu brigu za osjetljivu dječju kožu.

Zanimljiv uzorak za najmlađe

Tkanina dječje ogradice od nebijeljenog pamuka obogaćuju pažljivo izvezeni motivi koji su nenametljivi i nježno razigrani. Motivi medvjedića, slatki cvjetići i ptičice oduševit će i djevojčice i dječake. Uzorak tkanine je prekrasan je dodatak dječjem krevetiću, dok u isto vrijeme pruža zaštitu od udarca djeteta na dijelove krevetića.Održavanje

Dječja zaštitna ogradica Junior Baby periva je na 40 ° C, čime je osigurana čistoća i higijena, okolina za spavanje vašoj bebi postavljena na najvišu razinu.

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100% pamuk

Punjenje: 100% poliester

Glavne prednosti
  • Dječja zaštitna ogradica zbog mekoće punjenja i nježne tkanine sprječava mogućnost udarca ili povrede koja se može dogoditi ukoliko se dijete slučajno udari na nezaštićeni dio krevetića.
  • Izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka i poliestera.
  • Pažljivo izvezeni dječji motivi - nenametljivi i nježno razigrani.
  • Dimenzije: 40x180 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Prirodni pamuk

Nebijeljen pamuk je prirodan, bez hemijske obrade. Kao takav prikladan je za osjetljivu kožu.

Nebijeljen pamuk

Nebijeljen pamuk je prirodan, bez hemijske obrade. Kao takav prikladan je za osjetljivu kožu.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod