Besplatna dostava za sve - samo do 23.09. + odlična akcija: svi pokrivači u pola cijene i dodatnih 10% za drugi pokrivač!!! Iskoristi >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Kvikk Zamjenska krpa za metlu Scandinavia Kvikk

Besplatna dostava
Besplatna dostava
Krpu za višekratnu upotrebu namjestite na glavu metle Kvikk u jednom potezu, samo je pričvrstite na čičak traku. S naprednom tehnologijom mikrovlakana odstranit ćete do 90% bakterija bez sredstava za čišćenje. Primjerena za sve površine.
Krpu za višekratnu upotrebu namjestite na glavu metle Kvikk u jednom potezu, samo je pričvrstite na čičak traku. S naprednom tehnologijom mikrovlakana odstranit ćete do 90% bakterija bez sredstava za čišćenje. Primjerena za sve površine.
Od
Redovna cijena: 2,90 KM
2,05 KM -29%

* Obavezna polja

Zamjenska krpa za metlu Scandinavia Kvikk
-29% 2,90 KM 2,05 KM
Nedostupno Odabrani proizvod trenutno nije dostupan. Provjerite u našim trgovinama ili potražite u našim trgovinama.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Brzo i jednostavno uz korištenje čiste vode osigurajte sjaj i čistoću vašem domu. Krpe od mikrovlakana su najbolje rješenje na području čišćenja. S njima smanjujete količinu sredstava za čišćenje i čuvate zdravlje.

Mikrovlakna za najbolji učinak s manje truda i manje hemikalija

Krpe od pamučnih i sintetskih vlakana su donedavno bile prvi izbor u svijetu čišćenja, dok nije došlo do revolucionarnog otkrića mikrovlakana. Mikrovlakna u promjeru su sto puta tanje od ljudske kose. Na krpi su mikrovlakna vrlo gusta, tako da mogu ući u vrlo male pore i pukotine između raznih materijala te osigurati najbolje čišćenje.

Do 90% manje bakterija samo uz upotrebu vode

Napredna tehnologija mikrovlakana daje odlične rezultate kod čišćenja. U procesu proizvodnje mikrovlakna se do krajnjih granica cijepaju, a u tako nastale pukotine se odlično hvataju čestice prašine. Ostali materijali prašinu samo poguraju na drugo mjesto, u mikrovlakna se takve čestice zalijepe. Krpe od mikrovlakana možete koristiti na svim vrstama podova. S nastavka na metli krpu lagano skinete, jer je pričvršćena čičak trakom.

Čuvajte svoje zdravlje- čistite bez toksina

S upotrebom sredstava za čišćenje u svoj dom unosite kemikalije koje štete zdravlju. Nova tehnologija mikrovlakana daje odlične rezultate čišćenja bez hemikalija, čime također čuvate i okoliš.

Dugotrajno korištenje krpe

Krpe od mikrovlakana odlično čiste i nakon višekratnog korištenja. Poslije čišćenja je isperete pod vrućom vodom ili operete u mašini za veš.Održavanje

Krpa je periva na 40 °C.

Dodatne informacije

Sastav
Mikrovlakna.
Glavne prednosti
  • Mikrovlakna: Odstranjuju do 90% bakterija samo uz upotrebu vode, bez sredstava za čišćenje
  • Zdravlju neškodljivo čišćenje: Za čišćenje koristite čistu vodu bez nepotrebnih hemikalija
  • Za sve vrste podova: Profesionalni sjaj i blistava čistoća na svim vrstama podova
  • Namještanje krpe u jednom potezu: Čičak traka za jednostavno pričvršćivanje
  • Čišćenje i održavanje: Krpu jednostavno operete pod vrućom tekućom vodom ili u mašini za veš

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod