Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
Topli zimski pokrivač Planica će vas razmaziti udobnošću i toplotom u najhladnijim zimskim mjesecima. Vuneni pokrivač je savršen izbor za sve koji preferiraju i cijene prirodne materijale. 100% merino vuna daje pokrivaču prozračnost, reguliše i balansira tejelesnu temperaturu i adekvatno eliminiše vlagu tokom spavanja. Vuneni pokrivač je sinonim za potpunu toplotu i maksimalnu udobnost u hladnim zimskim noćima.

Vitapur Zimski vuneni pokrivač Vitapur Planica

 • Vuneni pokrivač za prelazne i zimske mjesece.
 • Prekrivač od 100% pamuka.
 • Punjenje od 100% australijske merino vune.
 • Prirodni termoregulator - zimi grije, ljeti hladi.
Od
Redovna cijena: 165,80 KM
99,50 KM -40%

* Obavezna polja

Zimski vuneni pokrivač Vitapur Planica
-40% 165,80 KM 99,50 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Topli zimski pokrivač Planica će vas razmaziti udobnošću i toplotom u najhladnijim zimskim mjesecima. Vuneni pokrivač je savršen izbor za sve koji preferiraju i cijene prirodne materijale. 100% merino vuna daje pokrivaču prozračnost, reguliše i balansira tejelesnu temperaturu i adekvatno eliminiše vlagu tokom spavanja. Vuneni pokrivač je sinonim za potpunu toplotu i maksimalnu udobnost u hladnim zimskim noćima.

Zašto kupiti
 • Topli zimski pokrivač za udobno spavanje u hladnijim jesenjim i zimskim mjesecima, posebno primjeren za sve koji su zimogrizljivi i za spavaće sobe sa temperaturom između 14-18 °C.
 • Kombinacija prirodnih materijala pamuka i vune će oduševiti sve koji preferiraju isključivo prirodne i lagane materijale za prijatno i suho okruženje za spavanje.
 • Punjenje od 100% australijske merino vune koja odlično balansira temperaturu, učinkovito eliminiše višak vlage i osigurava suho okruženje za spavanje svima koji se prekomjerno znoje.
 • Glavna karakteristika vunenog punjenja je termoregulacija i zato pokrivač zimi grije, a u toplijim mjesecima hladi.
 • Vuna je veoma negostoprimljivo okruženje za grinje i mrlje, preporučujemo čišćenje u hemijskoj čistionici i svakodnevno zračenje pokrivača. 
Održavanje

Preporučujemo periodično zračenje, najbolje ujutro. Ne izlažite pokrivač direktno suncu. Koristite posteljinu. Ukoliko je pokrivaču potrebno čišćenje očistite u hemijskoj čistionici.

Specifikacija
Tip pokrivača  zimski, primjeren za spavaće sobe sa temeperaturom između14–18 °C.
Tkanina presvlake  100 % pamuk.
Punjenje  100 % australijska merino vuna; 500 g/m2.
Pranje  ne, preporučeno čišćenje u hemijskoj čistionici.
Primjeren za sušenje u sušilici  ne.
Primjeren za alergičare  ne.
OEKO-TEX certifikat  da, Standard 100.
Dimenzije  140 x 200 cm, 200 x 200 cm, 250 x 200 cm.
Garancija  2 godine.

Recenzije

4.9
2 recenzije
Dodaj ocjenu
 • bb , www.vitapur.rs
  Odlično (Translated by Google)

  Odlično (Translated by Google)

  Odličan
  Odličan

  Komentar
  Recenzija vam je bila korisna?
 • Alex , www.vitapur-home.ro
  Savršeno za parove s različitim temperaturnim preferencijama (Translated by Google)

  Uzeo sam verziju 200x200 prije 3 tjedna, za relativno hladnu spavaću sobu (prema riječima moje supruge), ali samo za mene. Poplun je sasvim čvrst, osjećate da ga malo pritiskate, ali taman toliko da se osjećate zamotanim. Izrađen je od vune, gušći je pokrivač od ostalih popluna, pretpostavljam da vas punjenje neće peckati. Ako želite jorgan lagan i mekan poput pahulje, to nije to. Ovo je za zimu, vrućinu, za one koji vole osjećati da su im stavili nešto ozbiljno.
  Otkrićete najhladniji dio nakon nekoliko noći. Moja žena je hladna, nisam. Obično kada dijelimo jorgan, ili je ona dobro, a ja se znojim, ili sam dobro i ona drhti od hladnoće ... Ali sad smo iznenađeni da je 3 tjedna otkako ga koristimo, dobro za oboje. Niti sam se oznojio niti je ona zadrhtala. A vani smo već imali temperaturne razlike od 0 do 16 (nemamo centralno grijanje) i implicitno je u spavaćoj sobi bilo vrlo hladno i ugodno, ali pod ovim jorganom bilo je dobro samo svake noći, za oboje. (Translated by Google)

  Perfecta pentru cupluri cu preferinte diferite de temperatura
  Am luat varianta 200x200 acum 3 saptamani, pentru un dormitor relativ racoros (conform sotiei) dar numai bun pentru mine. Pilota e destul de solida, o simti cum te apasa putin, dar doar cat sa te simti invelit. Fiind cu lana are husa mai densa ca alte pilote, presupun ca sa nu te intepe umplutura. Daca vrei o pilota usoara si moale ca un fulg de nea, nu e asta. Asta e pt iarna, caldura, pentru cei carora le placa sa simta ca au pus ceva serios pe ei.
  Partea cea mai misto o descoperi dupa cateva nopti. Sotia e friguroasa, eu nu. De obicei cand impartim o pilota, ori ei ii e bine si eu transpir, ori mie mi-e bine si ea tremura de frig... Dar acum am avut surpriza ca de 3 saptamani de cand o folosim, ne e bine amandurora. Nici eu nu transpir, nici ea nu tremura. Si am avut deja variatii de temperatura de la 0 la 16 afara (nu avem centrala) si implicit in dormitor a fost si foarte frig, si placut, dar sub pilota asta a fost numai bine in fiecare noapte, pt amandoi.

  Komentar
  Recenzija vam je bila korisna?
Pregledajte sve recenzije (2)