Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Family Vodonepropusna zaštita za madrac Protect

Vodonepropusan nadmadrac zaštititi će vaš madrac od propuštanja tekućina, znoja, prljavštine i bakterija.
Vodonepropusan nadmadrac zaštititi će vaš madrac od propuštanja tekućina, znoja, prljavštine i bakterija.
Od
Redovna cijena: 59,80 KM
35,90 KM -40%

* Obavezna polja

Vodonepropusna zaštita za madrac Protect
-40% 59,80 KM 35,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Protect navlaka učinkovito štiti madrac od tekućina, zato je odličan izbor za djecu koja još mokre u krevet i sve osobe koje pate od inkontinencije. Navlaka je periva, tako da ćete osigurati čistu i svježu okolinu za spavanje. Zaštitna navlaka u potpunosti osigurava zdravo spavanje, jer mikropore propuštaju zrak i paru, s čime se onemogućava nakupljanje vlage i osigurava suha okolina za spavanje.

Nepropusna navlaka za potpunu zaštitu.

Nepropusna zaštitna navlaka ne propušta tekućine, čime će vaš madrac biti zaštićen u potpunosti. Vodonepropusnu navlaku za madrac preporučujemo kada želite učinkovito zaštititi madrac kod inkontinencije (mokrenja u krevet). Navlaka je primjerena i za manju djecu, koja mokre u krevet. Navlaka je u ponudi u različitim dimenzijama za dječje krevetiće i za ležaj za jednu osobu (60x120 cm, 70x140 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 90x200 cm). Tako ćete odlično zaštititi madrac i uštedjeti novac, jer je navlaka periva u mašini za veš. Inače biste potrošili mnogo novca na kupovinu vodonepropusnih navlaka za jednokratnu upotrebu. Nepropusnu zaštitnu navlaku Protect možete prati i time uštedjeti puno novca.

Odlična prozračnost - za udobnost.

Vodonepropusna zaštitna navlaka za madrac ne propušta tekućinu, a istovremeno mikropore propuštaju vodenu paru i zrak, pa se u vašem madracu neće nakupljati vlaga od prekomjernog znojenja, jer tkanina propušta zrak i diše. Tako vam je osigurano suha okolina za spavanje, jer je navlaka napravljena da je uspostavljen ravnomjeran protok zraka.

Zaštita za više higijene i duži vijek trajanja madraca.

Vodonepropusna navlaka pruža učinkovitu zaštitu od grinja, bakterija i mikroorganizama koju mogu uzrokovati alergije. Navlaka također produžuje vijek trajanja madraca. Štiti madrac od mrlja i prljavštine koja bi inače bilo vrlo teško odstraniti ili ne bi uopće bilo moguće. Tako je stalno osigurana čista i svježa okolina za spavanje.

Jednostavna upotreba i veća udobnost.

Navlaku jednostavno pričvrstite s elastičnim trakama na kutovima navlake, kako bi se spriječilo pomicanje navlake sa madraca. Elastična svojstava tkanine omogućavaju odličnu prilagodbu tpkom prevrtanja tijela tokom spavanja i time osiguravaju udoban san.

Naša briga za vašu još veću udobnost: zahvaljujući prozračnom materijalu, koji odlično reguliše toplotu, spavanje će biti još udobnije. Prozračnost i udobnost navlake najviše će štititi bolesnici. Navlaka omogućava ugodan san i ugodna je na dodir, propušta zrak i paru čime se sprječava znojenje bolesnika, a samim time i nastanak rana.Održavanje

Vodonepropusna navlaka za madrac je dugotrajna i učinkovita, čak i nakon puno pranja. Navlaka nadmadraca je izdržljiva, čak i nakon puno pranja. Prema potrebi navlaka nadmadraca je periva u mašini za veš na 40 °C, čime će se osvježiti i očistiti. Pranjem ćete se riješiti kućne prašine i grinja, koje kod nekih osoba izazivaju alergije.

Pomoću elastičnih traka, nadmadrac ćete jednostavno namjestiti i osigurati si ugodno spavanje na čistoj podlozi.

Dodatne informacije

Sastav

80% pamuk, 20% poliester.

Glavne prednosti
  • Vodonepropusna zaštitna navlaka za nadmadrac.
  • Prozračna zaštitna navlaka za sprječavanje znojenja.
  • Učinkovita zaštita od grinja, bakterija i mikroorganizama.
  • Primjereno za djecu.
  • Primjereno za sve, koji pate od inkontinencije (mokrenja).
  • Učinkovita zaštita od prljavštine, prašine i mrlja.
  • Produžuje vijek trajanja madraca.
  • Prozračan materijal reguliše toplotu.
  • Periv u mašini za veš - za potpunu čistoću i svježinu.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Produžuje životni vijek madraca

Nadmadraci su idealna zaštita za vaš madrac, jer mu produžavaju životni vijek.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod