Veliki sezonski popusti ! Do -60% na svim odjelima! Požuri i iskoristi >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
Kako kupovina ne bi bila samo kupovina, predstavljamo Vam liniju torbi za kupovinu, koje svojim bojama  i dizajnom diktiraju prave modne trendove.

Scandinavia Travel Torba za kupovinu Scandinavia Urban Traveler - naranđasta

Kako kupovina ne bi bila samo kupovina, predstavljamo Vam liniju torbi za kupovinu, koje svojim bojama i dizajnom diktiraju prave modne trendove.
Od
Redovna cijena: 31,80 KM
15,90 KM -50%

* Obavezna polja

Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Modernoj liniji putnih kofera i torba Scandinavia, dodali smo nove proizvode, to su proizvodi, koji povezuju svježi dizajn i savremenost. Dodir urbanizma daje cjelokupnoj liniji izrazito moderan i urbani predznak, što je odličan način za početak nove avanture. Torba za kupovinu iz nove linije Scandinavia Urban Traveler biti će Vaš stalni pratioc i prijatelj na svakom koraku.

Svestranost s brojnim pretincima i džepovima

Torbu za kupovinu vrlo lako možete koristiti i u svoje slobodno vrijeme ili ipak ponijeti na plažu. Prostrani pretinac ima patentni zatvarač što omogućava dovoljno prostora za kupovinu i prenošenje većih stvari. Manji unutarnji pretinac koji, također, ima patentni zatvarač je idealan za pohranu novčanika, mobitela ili neki drugih sitnica.

Različite boje i jednostavna upotreba

Možete izabrati jednu od sljedećih boja: klasičnu crnu, smirujuću bež, veselu narančastu i neutralnu tirkiznu. Sofisticirani dodaci u smeđoj boji u imitaciji kože, daju torbi posebnu, elegantnu notu. Torba sadrži dvije ručke, što znači da ju možete nositi u rukama ili na ramenima. Vodoodbojan materijal štiti Vaše predmete od vlage, ako Vas uhvati kiša.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Torba za kupovinu, koja se također može koristiti i za svakodnevnu upotrebu.
  • Prostrani pretinac za veće predmete.
  • Manji unutarnji pretinac s patentnim zatvaračem za pohranu novčanika, mobitela …
  • Sadrži dvije ručke za nošenje u rukama ili na ramenu.
  • Vodoodbojan materijal za upotrebu u svakom trenutku.
  • Izbor različitih boja sa smeđim dodacima u imitaciji kože: crna, narančasta, bež, tirkizna.
  • Moderan izgled.
  • Dimenzija: 45 x 35 x 15 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.