Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Scandinavia Travel Torbica za pas Scandinavia Urban Traveler

Lagana i praktična torbica oko struka je odličan izbor, ako ne želite sa sobom uzeti veću torbu, ukoliko Vam to nije potrebno. Sa sobom uzmite samo osnovne stvari i stavite ih u malu torbicu oko struka.
Lagana i praktična torbica oko struka je odličan izbor, ako ne želite sa sobom uzeti veću torbu, ukoliko Vam to nije potrebno. Sa sobom uzmite samo osnovne stvari i stavite ih u malu torbicu oko struka.
Od
Redovna cijena: 39,80 KM
11,90 KM -70%

* Obavezna polja

Torbica za pas Scandinavia Urban Traveler
-70% 39,80 KM 11,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Modernoj liniji putnih kofera i torbi Scandinavia, dodali smo nove proizvode, to su proizvodi, koji povezuju svježi dizajn i savremenost. Dodir urbanizma daje cjelokupnoj liniji izrazito moderan i urbani predznak, što je odličan način za početak nove avanture. Torbica za pas iz nove linije Scandinavia Urban Traveler biti će Vaš stalni pratioc i prijatelj na svakom koraku.


Moderna sa dovoljno mjesta za sve

Torbica je modernog dizajna te ima dovoljno prostora za Vaš novčanik, mobitel, ključeve i ostale manje predmete. Sve što trebate imati ćete odmah na dohvatu ruke. Sportska elegancija je primjerena za različite ukuse. Torbica ima dva manja unutarnja pretinca i jedan na patentni zatvarač, te jedan pretinac na magnetno dugme na prednjoj strani i pretinac na zatvarač na zadnjoj strani. Pretinci tako predstavljaju dodatnu prednost, vodoodbojna tkanina omogućava upotrebu također i po kišnom vremenu. Crna boja s dodatnim smeđim remenom u imitaciji kože na taj način upotpunjuje dizajn torbice.

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Torbica modernog izgleda za nošenje oko struka.
  • Tri manja unutarnja pretinca i dva vanjska.
  • Primjerena za pohranu novčanika, mobitela i ključeva.
  • Sve potrebno ćete imati na dohvatu ruke.
  • Prilagodljiv remen za prilagođavanje širine.
  • Vodoodbojan materijal.
  • Dimenzija: 18 X 12 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod