Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Rosmarino Tava za palačinke Rosmarino Baste- 25cm

Linija posuđa Basté oduševiće sve ljubitelje izgleda bakra i bakrenog sjaja – idealna kombinacija klasične elegancije sa modernim stilom. Tava za palačinke sa prečnikom 25 cm odgovara svim vrstama šporeta, čak i za indukciju. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane, uz znatno manje masnoća.
Linija posuđa Basté oduševiće sve ljubitelje izgleda bakra i bakrenog sjaja – idealna kombinacija klasične elegancije sa modernim stilom. Tava za palačinke sa prečnikom 25 cm odgovara svim vrstama šporeta, čak i za indukciju. Efekat vrućeg kamena omogućava prirodan način pripreme hrane, uz znatno manje masnoća.
Od
Redovna cijena: 41,00 KM
24,60 KM -40%

* Obavezna polja

Tava za palačinke Rosmarino Baste- 25cm
-40% 41,00 KM 24,60 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Linija posuđa Basté – kombinacija klasične elegancije i modernog stila. Spoljašnost posude je u prekrasnoj bakarnoj boji. Rosmarino Baste tava vam omogućava da napravite palačinke sa minimalnom količinom ulja, brzo i bez lijepljenja.

100% bez PFOA

Premaz posuđa Rosmarino Basté ne sadrži perfluorooktanoičnu kiselinu (PFOA). Takođe, premaz posuđa Rosmarino ne sadrži nikakve druge štetne materije.

Moderna tehnologija sa efektom vrućeg kamena

Posuđe Rosmarino Basté sa efektom »vrućeg kamena« omogućava jedinstven pristup u kuhanju, jer se moderna tehnologija savršeno podudara sa jednim od najstarijih i autentičnih načina pripreme hrane - na kamenu. Posuđe sa efektom »vrućeg kamena« omogućava najbolji prirodan način kuhanja i pečenja. U ovom posuđu hranu ćete pripremiti brzo, jednostavno i prije svega zdravo – sa malo masti!

Unikatan dizajn u bakrenom izgledu

Sve ljubitelje retro stila Rosmarino Basté će u potpunosti impresionirati. Izgled aluminijumskog posuđa Basté karakteriše kombinacija klasične elegancije i moderne bakarne boje. Dodatni prefinjeni dizajn olakšava vam posluživanje hrane kada vam dođu gosti.

Visokokvalitetni mineralni premaz

Priprema hrane u posuđu Rosmarino Basté je jednostavna, jer se hrana ne lijepi za površinu posude tokom kuhanja i pečenja. Neprijanjajući mineralni premaz posuđa je izrađen u skladu sa posebnim i tehnološki naprednim procesom koji omogućava kuhanje i pečenje bez ikakvih dodatnih masnoća, što znači zdrav i jednostavan način pripreme hrane. Zato se oprostite od nezdravih masti i prepustite se primarnom, izvrsnom ukusu hrane, kakav su poznavali nekada.

Hrana zadržava sve potrebne vitamine i minerale

Jedna od najvećih prednosti Rosmarino Basté posuđa je da hrana ima jedinstven i izuzetan ukus, kojem jednostavno nećete odoljeti. Hrana se kuha ili peče u sopstvenim sokovima i zadržava sve potrebne hranjive materije.

Ručke izrađene od nehrđajućeg čelika

Basté posuđe ima ručke izrađene od nehrđajućeg čelika visokog kvaliteta. Ručke se ne pregrijavaju i omogućavaju lakše korištenje.Održavanje

Tava Basté je jednostavan za čiščenje. Jednostavno ga operite u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Primjereno za sve šporete, čak i one na indukciju
 • 100% bez PFOA: bez zdravlju štetnih materija
 • Višeslojna tava: za najbolju otpornost
 • Tava od aluminijuma: odličan provodnik toplote
 • Neprijanjajući, kvalitetan mineralni premaz
 • Spoljašnja površina posude obložena sjajnom bakarnom bojom (otporna na temperaturu)
 • Kuhanje sa minimalnom količinom masnoća
 • Odlična raspodjela toplote: ravnomjerno i brzo skuhana hrana
 • Hrana zadržava minerale i vitamine, koji su potrebni našem tijelu
 • Ručke od nehrđajućeg čelika: ne pregrijavaju se i omogućavaju lakše korištenje
 • Izuzetno otporan na visoke temperature
 • Prečnik: 25 cm

Razlozi za kupovinu

Pranje u mašini za suđe

Čišćenje je vrlo jednostavno, jer posuđe možete prati u mašini za suđe.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Izbor profesionalnih kuhara

I profesionalni kuhari se odlučuju za posuđe Rosmarino. Vrhunski materijali i prekrasan dizajn nagovore svakog odličnog kuhara.

Kuhanje sa manje masnoća

Za kuhanje vam nisu potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Odlična raspodjela toplote

Više slojeva ili posebna tehnologija ThermoFlow daje posuđu osobine odlične raspodjele toplote što utiče na brže kuhanje.

Premaz protiv prijanjanja

Posebni premaz onemogućava prijanjanje, tako da posuđe možete i lakše čistiti.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod