Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Svileni dječji jastuk Vitapur Royal Sleep Mali Princ - 40x60 cm

Klasični jastuk Royal Sleep Mali Princ je pogodan za djecu od 2 godine i više. Prirodno svileno punjenje i spoljna pamučna tkanina za kraljevski san vašeg djeteta. Jastuk se u potpunosti pere na 30 °C.
 • Za djecu uzrasta od dvije godine i više.
 • Mekani jastuk za potpunu prilagodljivost djetetu.
 • Navlaka od pamuka i prirodne svile.
 • Potpuno periv jastuk.
Od
Redovna cijena: 59,80 KM
29,90 KM -50%

* Obavezna polja

Svileni dječji jastuk Vitapur Royal Sleep Mali Princ - 40x60 cm
-50% 59,80 KM 29,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Klasični jastuk Royal Sleep Mali Princ je pogodan za djecu od 2 godine i više. Prirodno svileno punjenje i spoljna pamučna tkanina za kraljevski san vašeg djeteta. Jastuk se u potpunosti pere na 30 °C.

 1. Tkanina navake: pamuk
  Navlaka jastuka je napravljena od gusto tkanog pamuka, koji će djecu razmaziti prijatnim osjećajem i izuzetnom prozračnošću. Pamučna vlakna karakteriše izuzetna apsorpcija, odvajanje vlage i lako održavanje.
 2. Punjenje navlake: prirodna svila, mikrovlakna
  Svila je prozračan, prirodni materijal i odličan regulator temperature - ljeti hladi, zimi grije.
 3. Punjenje: mikrovlakna
  Jastuk je napunjen najfinijim silikonizovanim poliesterskim vlaknima, koja su najsličnija guščjem paperju. Najkvalitetnija mikrovlakna čine površinu jastuka mekom i udobnom, a istovremeno pružaju adekvatnu podršku bebinoj kičmi.
Idealan izbor za spavanje u svim položajima

Idealan izbor za spavanje u svim položajima

Klasični dječiji jastuk pogodan je za sve položaje spavanja. To će omogućiti djetetu da spava na stomaku, leđima ili boku, a da pritom uvijek ima optimalnu podršku za glavu i pravilno držanje tijela.
Navlaka od 100% pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka od 100% pamuka za svježinu i higijensko okruženje za spavanje

Navlaka jastuka je napravljena od 100% gusto tkanog pamuka što znači da je vaša koža u kontaktu sa prirodnim materijalima. Pamuk se smatra jednim od najpopularnijih materijala koji se odlikuje visokim svojstvima prozračnosti i apsorpcije vlage.
Punjenje navlake od svile, prirodnog materijala pogodnog za kožu

Punjenje navlake od svile, prirodnog materijala pogodnog za kožu

Punjenje navlake je izrađeno od prirodne svile, koja je sa svojim karakteristikama za regulisanje temperature, sjajem i prijatnim dodirom, sinonim za kraljevski san. Svila održava tijelo hladnim dok je vruće i toplim kada je prostor za spavanje hladniji. Prirodna svila sprječava znojenje i pogodna je za osobe koje pate od alergija jer se ne talože grinje.
Silikonska vlakna za izuzetno mekan jastuk

Silikonska vlakna za izuzetno mekan jastuk

Punjenje jastuka je napravljeno od najfinijih mikrovlakana koja su najpribližnija pravom guščjem paperju. Zbog toga je jastuk izuzetno mekan i velikog volumena, a višak vlage oslobođen preko noći će ispariti tokom spavanja. Dijete može da savija jastuk i prilagodi ga svojoj želji.
Periv jastuk za svježinu i čistoću

Periv jastuk za svježinu i čistoću

Jastuk se može u potpunosti oprati na 30 °C kako bi se održao najviši nivo čistoće i higijene. Jastuk je zato pogodan i za najosjetljivu djecu sklonu alergijama i astmatičare. Nakon pranja jastuk dobro protresite, izravnajte i temeljno osušite.
Zašto kupiti
 • Klasični jastuk pogodan za spavanje na stomaku, leđima ili boku, sa optimalnom podrškom za glavu i pravilan položaj tijela.
 • Izuzetno mekan i praktičan jastuk, pogodan je za djecu koja jastuk savijaju za vrijeme spavanja. Jastuk se brzo vraća u svoj položaj, radi najoptimalnije podrške za vrat i glavu.
 • 100% pamuk i prirodna svila u navlaci posebno su pogodni za osjetljivu dječiju kožu, a istovremeno efikasno upijaju vlagu tokom spavanja.
 • Prirodna svila u punjenju navlake je prirodni materijal, koji ima sposobnost ujednačavanja temperature. Održava tijelo hladnim dok je vruće i toplim kada je hladno. Svileni jastuk je zato koristan i u ljetnim i u zimskim mjesecima.
 • Jastuk je potpuno periv na 30 °C, pogodan za osjetljivu dečiju kožu, sklone alergijama i astmatičare.
Održavanje

Jastuk je u cjelosti periv na 30 °C.

Specifikacija
Oblik  klasični jastuk.
Tkanina navlaka  100% pamuk.
Punjenje navlake  80% prirodna svila, 20% mikrovlakna.
Punjenje  100% mikrovlakna.
Odstranjivo punjenje  ne.
Periv  da, u cjelosti na 30 °C.
Primjeren za mašinu za sušenje  ne.
Primjeren za osobe sklone alergijama  da.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Dimenzija  40 x 60 x 13 cm.
Garancija  2 godine.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod