Besplatna dostava za sve - samo do 23.09. + odlična akcija: svi pokrivači u pola cijene i dodatnih 10% za drugi pokrivač!!! Iskoristi >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Rosmarino Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith

Besplatna dostava
Besplatna dostava
Stalak Blacksmith je pogodan za skladištenje vaših kuhinjskih noževa, uz potpunu zaštitu. Noževima je potrebno adekvatno mjesto za čuvanje, jer čuvanjem u fioci mogu da se oštete ili istupe. Dimenzije 11 x 10,5 x 23 cm.
Stalak Blacksmith je pogodan za skladištenje vaših kuhinjskih noževa, uz potpunu zaštitu. Noževima je potrebno adekvatno mjesto za čuvanje, jer čuvanjem u fioci mogu da se oštete ili istupe. Dimenzije 11 x 10,5 x 23 cm.
Od
Redovna cijena: 79,80 KM
31,90 KM -60%

* Obavezna polja

Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith
-60% 79,80 KM 31,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Moderno dizajniran drveni stalak je izuzetno stabilan i pogodno je rješenje za bezbijedno odlaganje noževa različitih veličina. Noževi se drže na stalku i uvijek su pri ruci. Stalak je izrađen od prirodnog i prijatnog drveta kaučuka, sa središnjim dijelom od plastike.

Kompletna zaštita noževa i povećana sigurnost

Noževi će pravilno stajati u stalku, što će produžiti njihovu izdržljivost i efikasnost. Pravilno skladišteni noževi neće biti oštećeni, ogrebani ili istupljeni, jer će specijalna plastika držati noževe i spriječiti interakciju jednih sa drugima i potpuno će ih zaštititi. Standardni drveni stalci, sadrže proreze koji odgovaraju specifičnim vrstama noževa, što podrazumijeva otežano skladištenje.

Uvijek pri ruci kada vam zatrebaju

Vaše noževe možete čuvati u stalku na kuhinjskom pultu i u svakom trenutku će vam biti na dohvat ruke. Više nećete morati da otvarate fioke i tražite odgovarajući nož među dodacima. Tako ćete brzo i ukloniti noževe, što olakšava rad u kuhinji.

Stalak od drveta kaučuka

Stalak je napravljen od stabala drveta kaučuka, koje više ne proizvodi lateks. Kvalitetno i čvrsto drvo, koje zahtijeva poseban proces sušenja.

Dodatne informacije

Sastav
drvo kaučuka, plastika
Glavne prednosti
  • Središnji dio od plastike, kućište od drveta kaučuka.
  • Za pravilno i sigurno skladištenje noževa.
  • Kompletna zaštita noževa.
  • Moderan dizajn stalka.
  • Obezbjeđuje veću higijenu.
  • Dimenzije: 11 x 10.5 x 23 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod