0

Rosmarino Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith

-60%
Stalak Blacksmith je pogodan za skladištenje vaših kuhinjskih noževa, uz potpunu zaštitu. Noževima je potrebno adekvatno mjesto za čuvanje, jer čuvanjem u fioci mogu da se oštete ili istupe. Dimenzije 11 x 10,5 x 23 cm. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 79,80

KM 31,90

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.ba, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Stalak za noževe Rosmarino Blacksmith

Opis

Moderno dizajniran drveni stalak je izuzetno stabilan i pogodno je rješenje za bezbijedno odlaganje noževa različitih veličina. Noževi se drže na stalku i uvijek su pri ruci. Stalak je izrađen od prirodnog i prijatnog drveta kaučuka, sa središnjim dijelom od plastike.

Kompletna zaštita noževa i povećana sigurnost

Noževi će pravilno stajati u stalku, što će produžiti njihovu izdržljivost i efikasnost. Pravilno skladišteni noževi neće biti oštećeni, ogrebani ili istupljeni, jer će specijalna plastika držati noževe i spriječiti interakciju jednih sa drugima i potpuno će ih zaštititi. Standardni drveni stalci, sadrže proreze koji odgovaraju specifičnim vrstama noževa, što podrazumijeva otežano skladištenje.

Uvijek pri ruci kada vam zatrebaju

Vaše noževe možete čuvati u stalku na kuhinjskom pultu i u svakom trenutku će vam biti na dohvat ruke. Više nećete morati da otvarate fioke i tražite odgovarajući nož među dodacima. Tako ćete brzo i ukloniti noževe, što olakšava rad u kuhinji.

Stalak od drveta kaučuka

Stalak je napravljen od stabala drveta kaučuka, koje više ne proizvodi lateks. Kvalitetno i čvrsto drvo, koje zahtijeva poseban proces sušenja.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Središnji dio od plastike, kućište od drveta kaučuka.
  • Za pravilno i sigurno skladištenje noževa.
  • Kompletna zaštita noževa.
  • Moderan dizajn stalka.
  • Obezbjeđuje veću higijenu.
  • Dimenzije: 11 x 10.5 x 23 cm.
Sastav
drvo kaučuka, plastika

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Recenzije

Ocijeni proizvod