⚠ LAST MINUTE ⚠ Finalna sniženja do 70%! Požuri >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Rosmarino Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW

Potpuna kombinacija s ekspres loncem Thermoflow.
Od
Redovna cijena: 39,80 KM
11,90 KM -70%

* Obavezna polja

Stakleni poklopac i posuda za paru THERMOFLOW
-70% 39,80 KM 11,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu nad kuhanjem, jer ćete uvijek vidjeti što se događa u loncu.

Imat ćete odličan uvid u kuhanje i prženje.Hrana neće biti prekuhana ili prepečena, jer uvijek ćete imati točan uvid u tijek kuhanja. Poklopac je napravljen od visokokvalitetnog, čvrstog i teško lomljivog stakla. Otvor na poklopcu učinkovito odvaja višak pare, pružajući bolji uvid u kuhanje, a hrana pritom neće izgubiti potrebne minerale i vitamine te sočnost. Poklopac je opremljen ručkom CoolFeel , tako da možete bez straha od opeklina podići posudu i odlijevati kipuću vodu, potpuno zaštićeno.

Posuda za paru ThermoFlowThermoFlow

S posudom za paru ThermoFlow učinkovito ćete pripremati hranu na pari i to bez upotrebe masti. S posudom za paru kuhate isključivo na pari, a takvo kuhanje omogućuje kuhanje hrane na niskim temperaturama, održavajući sve hranjive tvari, uključujući vitamine i minerale. Zato je posuda za paruizvanredan pomoćnik svakome tko pazi na zdravu prehranu i zdrav način kuhanja. Hrana će ovim načinom kuhanja imati pun okus,zadržavajući lijepe boje, sočan okus i hrskavost.

Posuda za paru je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, njegova ručka se ne zagrijava i vrlo je praktična za korištenje, jer omogućuje lako dizanje i prenošenje. Odlikuje se i malim 'nožicama', koje omogućavaju da se višak tekućine jednostavno odlije. Dizajn posude za parenje je moderan i jednostavan za korištenje i čišćenje. Posudu također možete lako zatvoriti s staklenim poklopcem i tako nadzirati tijek parenja. Parenje je jedan od najzdravijih i najprikladnijih načina pripreme hrane.

Posuda za paru po cijeloj svojoj površini odlično provodi toplinu, tako da se hrana uvijek kuha ravnomjerno. Tako ćete pripremiti savršeno povrće, meso, ribu ... a obroci će imati pun, prirodan okus.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu kuhanja.
  • Ekspres lonac pretvara u vrhunski  lonac
  • Posuda za paru omogućuje učinkovitu pripremu hrane na pari, bez masti.
  • Hrana zadržava lijepe boje, sočan okus i hrskavost.

Razlozi za kupovinu

Pranje u mašini za suđe

Čišćenje je vrlo jednostavno, jer posuđe možete prati u mašini za suđe.

Jednostavno održavanje

Svo posuđe je jednostavno za čišćenje, jer dodatno trljanje nije potrebno.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod