VELIKI SEZONSKI POPUSTI DO 70%! Samo 5 dana - do 24.06. - kupujte sa besplatnom dostavom! Iskoristi >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Madrac s džepičastim oprugama Zero Gravitiy 24 Memory

 
Izvanstandardno visoki džepičasti madrac sa 24 cm visokom jezgrom spada među madrace nove generacije s džepičastim oprugama. 7 zona vrhunski podupire sve dijelove vašeg tijela. Čaroban izgled u bijelo-plavoj boji oživjet će vašu spavaću sobu.
Izvanstandardno visoki džepičasti madrac sa 24 cm visokom jezgrom spada među madrace nove generacije s džepičastim oprugama. 7 zona vrhunski podupire sve dijelove vašeg tijela. Čaroban izgled u bijelo-plavoj boji oživjet će vašu spavaću sobu.
Od
Redovna cijena: 839,80 KM
419,90 KM -50%

* Obavezna polja

Madrac s džepičastim oprugama Zero Gravitiy 24 Memory
-50% 839,80 KM 419,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Izvanstandardno visoki džepičasti madrac omogućava odličnu prilagodbu i potporu tijelu. Samostalne džepičaste opruge, podijeljene u 7 zona u kombinaciji s dodatno ojačanim slojem u jezgri, poliuretanska pjena i udobna memorijska pjena osiguravaju pravilan položaj i opuštajući san.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tijela

Ergonomski madrac je po dužini sastavljen od 7 različitih tvrdoća. Pravilno raspoređeni, različiti, tvrdi dijelovi madraca, pružaju pravilnu potporu vašem tijelu. Najveći pritisci tijela na madrac su u području ramena, zato tvrdoća madraca mora biti u tom predjelu najmanja. Tijelo u lumbalnom dijelu treba najveću potporu, stoga madrac na tom dijelu mora biti najtvrđi. Na ovaj način vaša kralježnica ima oblik ravne crte i pravilan fiziološki položaj, te ju rasterećuje. Kralježnica je zaista jedan od najvažnijih i istodobno najopterećenijih dijelova tijela 

Napredne žepkaste vzmetiJezgra od naprednih džepičastih opruga omogućuje miran san

Jezgra 24 cm visokog madraca sastoji se od 18 cm visokog sloja visokokvalitetnih džepičastih opruga, koji se prilagođavaju tačkama tijela, jer je svaki dio tijela poduprt svojim džepićem. Napredne džepičaste opruge omogućuju djelovanje samo opruga na koje se vrši pritisak tijela, zbog čega je kralježnica uvijek ravna i u pravilnom položaju bez obzira na položaj tijela tokom spavanja.


Bitna prednost individualnih, džepičastih opruga je ta, da pravilno utone i neometano reguliše položaj dvoje osoba na bračnom krevetu čak iako je među partnerima velika razlika u težini. Na ovaj način je osigurana veća udobnost. Vanjski negativni faktori koji utiču na kvalitetu vašeg sna, smanjeni su na minimum. Zbog sistema džepičastih opruga, spavat će te mirnije i udobnije bez obzira na promjenu položaja spavanja vašeg partnera.

Dodatno ojačani sloj u jezgri

Madrac Zero Gravity 24 Memory ima na svakoj strani jezgre dodatni sloj (filc), što pridonosi još ravnomjernijoj raspodjeli težine.

Spominska pena za večje udobjeMemorijska pjena u presvlaci je odgovorna za izuzetan osjećaj lebdenja i masažni osjećaj

Jeste li znali da se za noć u prosjeku okrenemo oko 40 puta? Zbog neugodnog pritiska na tijelo uistinu smo prisiljeni više puta mijenjati položaj i stalno se okretati, a rezultat je loš , lagan i nekvalitetan san ili čak često noćno buđenje. Kako bi ste spavali još bolje i dublje, u presvlaku madraca dodali smo memorijsku pjenu.

Memorijska pjena prepoznaje oblik tijela i izvrsno mu se prilagodi. Tako će te spavati još bolje i udobnije, jer je memorijska pjena pomaže rasteretiti tačke pritiska na tijelo. Memorijska pjena u presvlaci ima poseban oblik koji daje osjećaj masaže.Održavanje

Navlaka se ne skida i preporučljivo je dubinsko čišćenje. Madrac prozračite s vremena na vrijeme. Ne izlažite ga direktno sunčevoj svjetlosti i vlagi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jezgra iz visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu kralježnice i ugodno spavanje.
  • Izvanstandardno visoka jezgra (24 cm): nudi najbolju potporu tijelu prilikom spavanja.
  • Dodatni ojačani sloj u jezgri: pomaže kod ravnomjerne raspodjele težine.
  • Dodatni sloj ViscoCell MEMORY memorijske pjene: pomaže pri smanjenju pritiska na tijelo.
  • 7 zona: za pravilnu potporu vašoj kralježnici
  • 30-dnevno probno razdoblje: madrac možete isprobati kako bi se mogli odlučiti da li vam madrac odgovara.
  • Dimezija opruga: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm

Razlozi za kupovinu

7-zonski madrac

7-zonski madrac pravilno podupire cijelo tijelo. Svaka zona se pobrine za optimalnu potporu različitih dijelova tijela i potpuno im se prilagođava.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Jezgro sa džepičastim oprugama

Džepičaste opruge su različite elastičnosti i podupiru tijelo po točkama. Prednost je reguliranje položaja dvije osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Kupovinom iznad 58 eura možete kupovati i na rate. Maksimalan broj rata je 4, a kod kupovine lateks ili madraca sa džepičastim oprugama do 12 rata.

Vakumsko pakovanje

Vakumsko pakovanje omogućava siguran i jednostavan transport jer zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji bi vam madrac odgovarao, pripremili smo vodič, da bi vaš odabir bio lakši.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod