Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Madrac s džepičastim oprugama Spring AIR Comfort 22

 
Madrac Spring AIR Comfort je svojom visinom izuzetno udoban madrac i pripada u izvanstandardno visoke madrace. Kombinacija džepičastih opruga, dodatni izdržljivi sloj i poliuretanske pjene odgovor su za odlično spavanje.
Madrac Spring AIR Comfort je svojom visinom izuzetno udoban madrac i pripada u izvanstandardno visoke madrace. Kombinacija džepičastih opruga, dodatni izdržljivi sloj i poliuretanske pjene odgovor su za odlično spavanje.
Od
Redovna cijena: 599,80 KM
299,90 KM -50%

* Obavezna polja

Madrac s džepičastim oprugama Spring AIR Comfort 22
-50% 599,80 KM 299,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Madrac Spring AIR Comfort je spoj džepičastih opruga, dodatnog izdržljivog sloja (filc) i poliuretanske pjene koji omogućuju ugodno spavanje.

 

5 zona – optimalna potpora i pravilan položaj tijela

Madrac se sastoji od 5 zona, tj. pet različitih dijelova koji se međusobno razlikuju po obliku i po tvrdoći. Svaki dio tijela podupiru gdje je to najviše potrebno: glava i vrat, ramena, bokove, bedra i na kraju stopala. Sa takvom strukturom madrac će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve korisnika.

Jezgra od džepičastih opruga omogućuje miran san.

Jezgra 20 cm visokog madraca sastoji se od 14 cm sloja džepičastih opruga koji se u potpunosti prilagođavaju tijelu tako da je svaki dio tijela pravilno poduprijet. Napredne džepičaste opruge doista omogućuju reagovanje samo onih opruga, na koje tijelo vrši pritisak, zato je kralježnica uvijek poravnana i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tijela tokom spavanja. Važna prednost individualnih, džepičastih opruga da pravilno i neprimjetno ispravljaju položaje tijela dvoje osoba na bračnom krevetu, iako je između vas i partnera velika razlika u težini. Tako je uticaj negativnih vanjskih faktora koji utiču na kvalitetu sna doveden na minimum. Zbog sistema džepičastih opruga spavati ćete mirnije i udobnije bez obzira na to kako često vaš partner mijenja položaj spavanja.

Dodatni izdržljivi sloj u jezgri

Madrac Spring AIR Comfort ima u jezgri sa obje strane dodatni izdržljivi sloj (filc), koji pomaže kod jednakomjerne raspodjele težine.

Dodatnu udobnost omogućuje troslojna memorijska pjena

Navlaka madraca je punjena sa kvalitetnom memorijskom pjenom u tri sloja koja povećavaudobnost. Time je omogučena veća prozračnost i svježa spavajuća mikroklima.

Bezbrižna kupovina – 30-dnevno probno razdoblje i garancija

Madrac ima 30-dnevno probno razdoblje. U tom vremenu ga lako isprobate i u miru razmislite da li vam odgovara. Ukoliko ste odlučili suprotno, možete ga vratiti u roku 30 dana od dana kupovine i vratiti ćemo vam vaš novac.

Madrac ima 2-godišnju garanciju.Održavanje

Madrac prozračite s vremena na vrijeme. Ne izlažite ga direktno sunčevoj svjetlosti i vlagi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jezgra od visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu kralježnici i ugodno spavanje.
  • Visoka jezgra: nudi iznimnu potporu tijelu prilikom spavanja.
  • Dodatna izdržljiva plastika u jezgri: pomaže kod ravnomjerne raspodjele težine.
  • Poliuretanska pjena: za visoku udobnost i mekoću.
  • 5 zona: za optimalnu potporu vašoj kralježnici.
  • 30-dnevno testno razdoblje: madrac možete isprobati kako bi se uvjerili da li vam odgovara
  • Dimenzije opruga: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Jezgro sa džepičastim oprugama

Džepičaste opruge su različite elastičnosti i podupiru tijelo po točkama. Prednost je reguliranje položaja dvije osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Kupovinom iznad 58 eura možete kupovati i na rate. Maksimalan broj rata je 4, a kod kupovine lateks ili madraca sa džepičastim oprugama do 12 rata.

Vakumsko pakovanje

Vakumsko pakovanje omogućava siguran i jednostavan transport jer zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji bi vam madrac odgovarao, pripremili smo vodič, da bi vaš odabir bio lakši.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod