2+1 GRATIS na sve za kuhanje Iskoristi veliku akciju Rosmarino posuđa 2+1 GRATIS. KLIK >>
Pretraži cijelu prodavnicu ... Viber Telefon

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
-50%jastuk jastuk
Madrac Hitex Antistress Royal 30
-50%jastuk jastuk

Vitapur Hitex Madrac Hitex Antistress Royal 30

 • 7-zonski madrac sa džepičastim oprugama visine 30 cm.
 • Nadstandardna visina.
 • Inovativna gel memorijska pjena protiv pregrijavanja tijela.
 • Pjena u tri sloja za dodatni komfor.

POKLON jastuk!

Uz kupovinu madraca besplatno dobijate klasični jastuk s prirodnim vlaknima konoplje Cannabia ActiveAir, 50x70 cm, u vrijednosti 79,80 KM.

* Obavezna polja

Od
Redovna cijena: 1.399,80 KM
699,90 KM -50%
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.
Besplatna dostava
14-dnevna garancija na zadovoljstvo Garantujemo bezbrižnu kupovinu. Ukoliko niste 100% zadovoljni proizvodima možete ih vratiti u roku od 14 dana.
Trebaš pomoć?
Pozovite nas: 033 975 998 Online chat: Pitaj operatera Pošalji email: [email protected]

7-zonski madrac Hitex Antristress Royal visine 30 cm pruža vašem tijelu potpunu podršku i udobnost, tako da ćete ujutru biti odmorni i naspavani. Nezavisne džepičaste opruge u kombinaciji sa gel memorijskom pjenom i hladno valjanom pjenom u tri sloja, osiguravaju pravilan položaj tijela i opuštajući san.

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

Ergonomski madrac se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni dijelovi madraca, pružaju ispravan oslonac vašem tijelu. Tako vaša kičma ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj što garantuje buđenje bez bolova i ukočenosti.
Jezgro od džepičastih opruga za miran san

Jezgro od džepičastih opruga za miran san

Jezgro 30 cm visokog madraca sastoji se od 18 cm sloja džepičastih opruga, koje se u potpunosti prilagođavaju tijelu, tako da je svaki dio tijela pravilno poduprt. Napredne džepičaste opruge, zaista omogućavaju pomijeranje samo onih opruga na koje tijelo direktno vrši pritisak. Zato je kičma uvijek ravna i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tijela tokom spavanja.
 Inovativna gel memorijska pjena za savršeno prilagođavanje tijelu

Inovativna gel memorijska pjena za savršeno prilagođavanje tijelu

4 cm ultra-fleksibilne gel memorijske pjene pruža potpuno prilagođavanje tijelu i kontrolu pritiska. Čestice gela obezbjeđuju povoljnu klimu kako bi se sprječilo da se tijelo pregrijava tokom spavanja. Gel memorijska pjena takođe smanjuje okretanje i poboljšava udobnost tokom spavanja.
Koje letvice odabrati?

Koje letvice odabrati?

Kod džepičastih madraca, zbog fleksibilnih opruga, upotreba fiksnih letvica je obavezna. Takve letvice garantuju čvrstinu i stabilnost, jer svojom čvrstinom i masivnošću podnose i veća opterećenja te na taj način obezbjeđuju duži vijek madraca.
Hitex madraci - DOKAZANO bolje spavanje

Hitex madraci - DOKAZANO bolje spavanje

Za kvalitetan i miran san ključan je odgovarajući madrac. Napravili smo istraživanje o utjecaju Hitex madraca na kvalitetu sna. Rezultati testiranja pokazali su da:

 • 85% ispitanika na Hitex madracima dokazano bolje spava.
 • 72% ispitanika ima manje smetnji tokom spavanja.
 • 60% ispitanika bude se svježi i odmoreni (ima manje ili gotovo nema probleme sa jutarnjim umorom).
Zašto kupiti
 • Madrac sa džepičastim oprugama je pogodan za osobe veće težine, a preporučuje se i kada više ljudi spava na krevetu, jer opruge ne osjećaju kretanje druge osobe. Prednost džepičastih opruga je ta što je svaki dio tijela podržan sopstvenom oprugom, koja deluje nezavisno od ostalih.
 • Madrac visine 30 cm, sa svojim sastavom, nudi najbolju podršku tijelu tokom spavanja. Dodatni slojevi filca pomažu da se težina ravnomjernije rasporedi i ublaži pritisak na tijelo.
 • 7 različitih tvrdoća po dužini, pružaju odličnu podršku i pravilan položaj tijela, tako da je madrac pogodan za sve one koji žele opuštenu kičmu i pravilan fiziološki položaj tokom spavanja.
 • Inovativna gel memorijska pena sprječava pregrijavanje tijela, smanjuje okretanje i dramatično poboljšava udobnost tokom spavanja.
 • Madraci sa džepičastim oprugama imaju švicarski sertifikat Sanitized®, što znači da je tkanina madraca dodatno zaštićena od prašine, vlage i mikroba. Madrac je zbog toga pogodan za sve sa osjetljivom i problematičnom kožom, alergijama i astmatičarima.

30-dnevni test period
Svi naši madraci imaju više od 20 godina tradicije. Period testiranja od 30 dana od dana kupovine, omogućava vam da ih testirate, a ako vam ne odgovara mi ćemo vam zamijeniti za drugi ili vam vratiti novac.

Mogućnost plaćanja na rate
Obezbijedili smo i plaćanje do 36 mjesečnih rata - karticama svih banaka koje podržavaju plaćanje na rate, do 12 rata putem sindikalnih kredita. Za detaljne informacije pozovite operatere na broj 033 975 998 ili pročitajte na stranici Načini plaćanja.

Održavanje

Navlaka madraca se ne skida. Preporučujemo redovno provjetravanje. Madrac ne izlažite direktnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi.

Plaćanje, dostava i povrat
Brza dostava

Dostava se obavlja putem Brze pošte* na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete definirati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati u roku od 3-5 radnih dana.  Više o dostavi  

Kupovina bez rizika

Ako s proizvodom niste 100% zadovoljni, možete nam isti vratiti u roku od 14 dana. Madrace možete vratiti u roku od 30 dana.

Različiti načini plaćanja

Odaberite jednu od sljedećih opcija: plaćanje pouzećem, plaćanje putem kartica jednokratno ili putem kreditnih kartica na rate. 

Specifikacija
Visina madraca  30 cm.
Visina opruga  18 cm.
Zone po dužini  7 zona.
Tkanina navlake  100% mikrovlakna. 
Punjenje navlake  hladno valjana pjena u 3 sloja.
Jezgro  džepičaste opruge i gel memorijska pjena.
Navlaka se skida i pere  ne.
Stepen tvrdoće  srednje. 
Primejreno za težinu  do 130 kg.
Preporučene letvice  fiksne letvice.
Garancija  2 godine*
Dimenzije  90 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Sanitized® sertifikat  da.
Testni period  30 dana.
Zemlja proizvodnje  Turska.

*Garancija na navlaku je 1 godina.