Velika zamjena posuđa STARO za NOVO! Ugrabi svoju tavu za palačinke za samo 9,90 KM! Požuri, zalihe su ograničene! Saznaj više >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Madrac Hitex Antistress Royal 30

Poklon
Poklon
Besplatna dostava
BBesplatna dostava
7-zonski madrac Hitex Antristress Royal visine 30 cm pruža vašem tijelu potpunu podršku i udobnost, tako da ćete ujutru biti odmorni i naspavani. Nezavisne džepičaste opruge u kombinaciji sa gel memorijskom pjenom i hladno valjanom pjenom u tri sloja, osiguravaju pravilan položaj tijela i opuštajući san.
  • 7-zonski madrac sa džepičastim oprugama visine 30 cm.
  • Nadstandardna visina.
  • Inovativna gel memorijska pjena protiv pregrijavanja tijela.
  • Pjena u tri sloja za dodatni komfor.

POKLON!
Uz kupovinu madraca na poklon dobijate 1 jastuk All Side Sleep Premium.

Od
Redovna cijena: 1.399,80 KM
699,90 KM -50%

* Obavezna polja

Madrac Hitex Antistress Royal 30
-50% 1.399,80 KM 699,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

7-zonski madrac Hitex Antristress Royal visine 30 cm pruža vašem tijelu potpunu podršku i udobnost, tako da ćete ujutru biti odmorni i naspavani. Nezavisne džepičaste opruge u kombinaciji sa gel memorijskom pjenom i hladno valjanom pjenom u tri sloja, osiguravaju pravilan položaj tijela i opuštajući san.

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

Ergonomski madrac se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni dijelovi madraca, pružaju ispravan oslonac vašem tijelu. Tako vaša kičma ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj što garantuje buđenje bez bolova i ukočenosti.
Jezgro od džepičastih opruga za miran san

Jezgro od džepičastih opruga za miran san

Jezgro 30 cm visokog madraca sastoji se od 18 cm sloja džepičastih opruga, koje se u potpunosti prilagođavaju tijelu, tako da je svaki dio tijela pravilno poduprt. Napredne džepičaste opruge, zaista omogućavaju pomijeranje samo onih opruga na koje tijelo direktno vrši pritisak. Zato je kičma uvijek ravna i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tijela tokom spavanja.
 Inovativna gel memorijska pjena za savršeno prilagođavanje tijelu

Inovativna gel memorijska pjena za savršeno prilagođavanje tijelu

4 cm ultra-fleksibilne gel memorijske pjene pruža potpuno prilagođavanje tijelu i kontrolu pritiska. Čestice gela obezbjeđuju povoljnu klimu kako bi se sprječilo da se tijelo pregrijava tokom spavanja. Gel memorijska pjena takođe smanjuje okretanje i poboljšava udobnost tokom spavanja.
Koje letvice odabrati?

Koje letvice odabrati?

Kod džepičastih madraca, zbog fleksibilnih opruga, upotreba fiksnih letvica je obavezna. Takve letvice garantuju čvrstinu i stabilnost, jer svojom čvrstinom i masivnošću podnose i veća opterećenja te na taj način obezbjeđuju duži vijek madraca.
Zašto kupiti
  • Madrac sa džepičastim oprugama je pogodan za osobe veće težine, a preporučuje se i kada više ljudi spava na krevetu, jer opruge ne osjećaju kretanje druge osobe. Prednost džepičastih opruga je ta što je svaki dio tijela podržan sopstvenom oprugom, koja deluje nezavisno od ostalih.
  • Madrac visine 30 cm, sa svojim sastavom, nudi najbolju podršku tijelu tokom spavanja. Dodatni slojevi filca pomažu da se težina ravnomjernije rasporedi i ublaži pritisak na tijelo.
  • 7 različitih tvrdoća po dužini, pružaju odličnu podršku i pravilan položaj tijela, tako da je madrac pogodan za sve one koji žele opuštenu kičmu i pravilan fiziološki položaj tokom spavanja.
  • Inovativna gel memorijska pena sprječava pregrijavanje tijela, smanjuje okretanje i dramatično poboljšava udobnost tokom spavanja.
  • Madraci sa džepičastim oprugama imaju švicarski sertifikat Sanitized®, što znači da je tkanina madraca dodatno zaštićena od prašine, vlage i mikroba. Madrac je zbog toga pogodan za sve sa osjetljivom i problematičnom kožom, alergijama i astmatičarima.

30-dnevni test period
Svi naši madraci imaju više od 20 godina tradicije. Period testiranja od 30 dana od dana kupovine, omogućava vam da ih testirate, a ako vam ne odgovara mi ćemo vam zamijeniti za drugi ili vam vratiti novac.

Mogućnost plaćanja na rate
Obezbijedili smo i plaćanje do 36 mjesečnih rata - karticama svih banaka koje podržavaju plaćanje na rate, do 12 rata putem sindikalnih kredita. Za detaljne informacije pozovite operatere na broj 033 975 998 ili pročitajte na stranici Načini plaćanja.

Održavanje

Navlaka madraca se ne skida. Preporučujemo redovno provjetravanje. Madrac ne izlažite direktnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi.

Specifikacija
Visina madraca  30 cm.
Visina opruga  18 cm.
Zone po dužini  7 zona.
Tkanina navlake  100% mikrovlakna. 
Punjenje navlake  hladno valjana pjena u 3 sloja.
Jezgro  džepičaste opruge i gel memorijska pjena.
Navlaka se skida i pere  ne.
Stepen tvrdoće  srednje. 
Primejreno za težinu  do 130 kg.
Preporučene letvice  fiksne letvice.
Garancija  10 godina.*
Dimenzije  90 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.
OEKO-TEX sertifikat  da, Standard 100.
Sanitized® sertifikat  da.
Testni period  30 dana.
Zemlja proizvodnje  Turska.

*Garancija od 10 godina važi samo ako se koriste fiksne letvice, u suprotnom je 2 godine.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod