Ludi #BlackFriday popusti počinju upravo sada! Otkrivamo prve ekskluzivne ponude s popustima do čak -75%. Iskoristi odmah ->>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
DOSTAVA = 2,90 KM
DOSTAVA = 2,90 KM
Silikonski kist namijenjen je nanošenju raznih preljeva ili marinada na slastice ili meso. Možete ga koristiti pri svakodnevnom kuhanju i pečenju u kuhinji ili na roštilju. Sastoji se od dva dijela, odvojivog silikonskog kista i posude. U posudu ulijete preljev, marinadu, čokoladu, ulje i umake, stavite silikonski kist na nju i počnete nanositi smjesu na slastice ili meso. Gusti silikonski kist omogućuje precizno i ravnomjerno nanošenje, sprječavajući prijanjanje. Kist je izdržljiv i otporan na visoke temperature do 200 ° C.  Jednostavno čišćenje u mašini za posuđe.

Rosmarino Silikonski kist za meso Rosmarino

  • Idealno kuhinjsko pomagalo za nanošenje raznih preljeva na slastice ili meso.
  • Izrađeni su od izdržljivog i neprjianjajućeg silikona.
  • Otporan na visoke temperature do 200 ° C.
  • Jednostavno čišćenje u mašini za posuđe.
Od
Redovna cijena: 9,80 KM
5,90 KM -40%

* Obavezna polja

Silikonski kist za meso Rosmarino
-40% 9,80 KM 5,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Silikonski kist namijenjen je nanošenju raznih preljeva ili marinada na slastice ili meso. Možete ga koristiti pri svakodnevnom kuhanju i pečenju u kuhinji ili na roštilju. Sastoji se od dva dijela, odvojivog silikonskog kista i posude. U posudu ulijete preljev, marinadu, čokoladu, ulje i umake, stavite silikonski kist na nju i počnete nanositi smjesu na slastice ili meso. Gusti silikonski kist omogućuje precizno i ravnomjerno nanošenje, sprječavajući prijanjanje. Kist je izdržljiv i otporan na visoke temperature do 200 ° C. Jednostavno čišćenje u mašini za posuđe.

Održavanje
Kist s malo deterdženta isperite pod tekućom vodom. Također je primjeren za pranje u mašini za posuđe.
Specifikacija
  •  Materijal: silikon.
  •  Primjereno za pranje u mašini za posuđe: da.
  •  Dimenzije: 19 x 4,5 cm.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod