Dodatnih 10% popusta na sve! iskoristi dodatni popust NA VEĆ SNIŽENO! Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
dodatnih -10%
dodatnih -10%
Ekstra profesionalni neprianjajući premaz.

Set tava Bialetti Gold

Ekstra profesionalni neprianjajući premaz.
Od
Redovna cijena: 319,80 KM
159,90 KM -50%

* Obavezna polja

Nedostupno Odabrani proizvod trenutno nije dostupan. Provjerite u našim trgovinama.

Opis

Posuda Energy Gold s izdržljivim neprianjajućim premazom, omogućuje jednostavno i brzo prženje i pečenje s minimalnom upotrebom masti. Zbog svoje posebne strukture neprianjajuće površine izvlače višak masnoća, što omogućuje da jela budu zdravija i slasnija. S tavama Bilaetti Gold jednostavno ćete kuhati na svim površinama za kuhanje, čak i onima na indukciju. Pripremajte ukusna i zdrava jela i uživajte u njima!

Ekstra profesionalni neprianjajući premaz

Ekstra profesionalni neprianjajući unutarnji premaz omogućuje iznimno dobru pripremu hrane, a ukusna jela ćete pripremati brzo i jednostavno. Izdržljiv neprianjajući premaz, omogućuje kuhanje s minimalnim količinama ulja, kako se hrana ne bi lijepila za površinu. Na ovaj način, posuda je otpornija i prikladna za čestu upotrebu

Posebna struktura pčelinje košnica za manje masnoća i više zdravlja

Neprianjajuća unutarnja površina posude ima posebno strukturu u obliku pčelinje košnice.  Takav oblik unutrašnjosti daje posudi veću površinu i omogućuje višku masnoća, da se tijekom pečenja odvoje od hrane. Tako će vaša hrana biti zdravija, neće izgubiti sočnost i hranjive sastojke.

Za sve površine za kuhanje, čak i za indukciju

Dno posude ojačano je čelikom i omogućuje dulji vijek trajanja pri upotrebi na plinskim štednjacima, čak i onima na indukciju. Dno posude odlično raspoređuje toplinu, zato ćete hranu pripremati brzo i učinkovito.

Ojačane ručke za jednostavno rukovanje i manje pregrijavanja

Kvalitetne ručke zbog ergonomskog oblika pružaju udobnost prilikom kuhanja. Odličan materijal omogućuje sigurno kuhanje, bez straha od pregrijavanja ručki.

Jednostavno održavanje

Tave Energy Gold jednostavne su za čišćenje, a neprianjajući premaz u unutrašnjosti onemogućuje da se hrana lijepi za površinu. Tako ćete uštedjeti dragocjeno vrijeme i energiju na čišćenje i imati više vremena za uživanje u ukusnim jelima. Tave jednostavno operite u perilici suđa.

Zlatna talijanska posuda

Posuda je razvijena i oblikovana u Italiji, jednom od svjetskih centara mode i modernog dizajna. Posuda Energy Gold je bezvremenske, profinjene zlatne boje i ukras je svake kuhinje.

Set 2 tave: Tave promjera 24 i 28 cm.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Ekstra profesionalni neprianjajući premaz.
  • Posebna struktura za manje masnoća i više zdravlja.
  • Za sve površine za kuhanje, čak i za indukciju.
  • Praktična ručka za jednostavnije rukovanje i manje pregrijavanja.
  • Jednostavno održavanje.
  • Set 2 tave: Tave promjera 24 i 28 cm.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod