❤️SVILANIT posteljine i peškiri do -60% I + dodatnih 10% za 2 komada i više! Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
Set 2 pekača Rosmarino Baker Gold je posebnim dizajnom namijenjen pripremi raznih vrsta hrane. Efekat vrućeg kamena omogućava pripremu hrane na prirodan način. U setu 2 pekača dimenzija: 30x20x5 cm i 32x22x5,5 cm.

Rosmarino Set 2 pekača Rosmarino Baker Gold

Set 2 pekača Rosmarino Baker Gold je posebnim dizajnom namijenjen pripremi raznih vrsta hrane. Efekat vrućeg kamena omogućava pripremu hrane na prirodan način. U setu 2 pekača dimenzija: 30x20x5 cm i 32x22x5,5 cm.
Od
Redovna cijena: 39,80 KM
21,90 KM -45%

* Obavezna polja

Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Pekači Baker Gold su modernog dizajna, sa neprijanjajućim mineralnim premazom koji je odličan za pripremu raznih namirnica.

Moderna tehnologija »hot stone« sa efektom »vrućeg kamena«

Pekač sa efektom »vrućeg kamena« donosi revolucionaran pristup u kuhanju. Moderna tehnologija do savršenstva nadograđuje jedan od najstarijih i najboljih pristupa u načinima pripreme hrane – na kamenu. Posuđe sa efektom »vrućeg kamena« omogućavaju prirodan način kuhanja i pečenja - brzo, jednostavno i sa malo masti i ulja.

Za pripremu raznih vrsta hrane

Priprema hrane u pekačima Rosmarino Baker Gold je jednostavna, jer se hrana prilikom kuhanja ne lijepi za posudu. Neprijanjajući mineralni premaz posuda, izrađen je prema posebnom i tehnološki naprednom postupku, koji omogućava pečenje i kuhanje bez dodatnih masnoća. Pripremite meso i ostale namirnice na različite načine.

Dotjeran dizajn i boja za sve ljubitelje kuhanja

Pekač Rosmarino Baker Gold smo dodatno obogatili sa zlatnom bojom i sofisticiranim dizajnom koji mu pruža poseban izgled.

Pekač sa oznakom PFOA FREE

Premaz pekača Rosmarino Baker Gold ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij, ne sadrži perfluorooktanoidne kiseline, koje se od strane pojedinih proizvođača koriste za proizvodnju premaza u teflonskim tavama. Takve kiseline mogu biti jako štetne. Mi ih ne koristimo u proizvodnji posuđa! Održavanje

Pekači Rosmarino Baker Gold jednostavni su za čišćenje i perivi u mašini za pranje posuđa.

Dodatne informacije

Sastav
Karbonski čelik, nehrđajući čelik, premaz protiv ljepljenja hrane.
Glavne prednosti
  • Neprijanjajući mineralni premaz
  • Odlična raspodela topline: za ravnomernu i brzo ispečenu hranu
  • Izuzetno otporan na visoke temperature
  • 2 pekača: veći i manji
  • Posuđe sadrži oznaku PFOA FREE: ne sadrži štetne materije kao što su olovo i kadmij
  • Jednostavno čišćenje, u mašini za pranje posuđa
  • U setu 2 pekača dimenzija: 30x20x5 cm i 32x22x5,5 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.