Dodatnih 10% popusta na sve! iskoristi dodatni popust NA VEĆ SNIŽENO! Iskoristi odmah >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
dodatnih -10%
dodatnih -10%
Prenosni roštilj za ugalj, sa 3 nogare i točkićima, napravljen je od izdržljivog čelika. Posuda i poklopac su napravljeni od čelika debljine 0,8 mm i premazani visokokvalitetnim emajlom, otpornim na visoke temperature. Dimenzije roštilja 90 x 46 x 29 cm. Prečnik rešetke 43 cm.

Rosmarino Roštilj na ugalj Rosmarino Blacksmith 43

Prenosni roštilj za ugalj, sa 3 nogare i točkićima, napravljen je od izdržljivog čelika. Posuda i poklopac su napravljeni od čelika debljine 0,8 mm i premazani visokokvalitetnim emajlom, otpornim na visoke temperature. Dimenzije roštilja 90 x 46 x 29 cm. Prečnik rešetke 43 cm.
Od
Redovna cijena: 399,80 KM
199,90 KM -50%

* Obavezna polja

Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Prenosni roštilj će ukrasiti svaki piknik i oduševiti sve gurmane, koji znaju kako je ukusna hrana pripremljena na uglju.

Izdržljiv čelik za dug vijek trajanja

Prenosna rešetka je izrađena od trajnog i kvalitetnog čelika. Posuda i poklopac su premazani emajlom, što omogućava još bolje performanse kuhanja i dug životni vijek roštilja.

Prednosti okruglog grila

Posebna karakteristika okruglog roštilja je poklopac, koji omogućava pečenje sistemom cirkulacije vazduha. Otvori za vazduh na poklopcu, osiguravaju da se vatra ne gasi i da vazduh cirkuliše ravnomijerno u cijeloj posudi. Odličan za "smoker" način pečenja. Hrana je dobro pečena sa svih strana, ali možete takođe peći i bez poklopca.

Točkovi i ručke za jednostavnu upotrebu

Roštilj ima dva točka, koji omogućavaju lako premiještanje roštilja gdje god želite. Ručice takođe doprinose lakšoj upotrebi.

 Održavanje

Čišćenje je lako, jer se rešetka može ukloniti, kao i posuda za pepeo. Zbog emajlirane površine, može se očistiti deterdžentom za pranje posuđa ili spužvicom.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Termostat integrisan u poklopcu - idealan za praćene temperature unutar roštilja.
 • Posuda i poklopac od čelika debljine 0,8 mm, premazan visokokvalitetnim emajlom: najbolje performanse za roštiljanje.
 • Dva podesiva ventila za vazduh: za optimalnu cirkulaciju vazduha i regulaciju vatre, kao i za "smoker" način pečenja.
 • Visokokvalitetna hromirana rešetka za pečenje raznih vrsta hrane.
 • Ručke visokog kvaliteta su otporne na sve vremenske uslove.
 • Sa dva točka i ručice za lakši prenos.
 • Prečnik rešetke: 43 cm.
 • Dimenzije: 48 x 29,5 x 48 cm.
 • Težina: 8 kg.
 • Boja: Crna.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Recenzije

5.0
1 recenziju
Dodaj ocjenu
 • Jure M. , www.vitapur.si
  Odlična stvar za kućne izlete (Translated by Google)

  Odlična stvar. Jedino što traži vrijeme je montaža, ali isplati se. Ono što u uputama ne piše jeste da vam je za sklapanje potreban i ključ 10, 13 i 8 i poprečni odvijač.
  Roštilj je neophodan kako bi se pripremio roštilj za 10 minuta. Barem ovdje kod kuće, svi uvijek želimo da se brzo peče i ne morate čekati da ugljen bude prave temperature. - https://www.vitapur.com/kitchen/pripomocki/fireplace-for-charging-coal-smarino (Translated by Google)

  Super zadeva za domače piknike
  Super zadeva. Edino kar je zamudno je sestavljanje ampak je vredno. Kar v navodilih ne piše je edino to, da potrebuješ tudi ključ 10, 13 in 8 ter križni izvijač za sestavo.
  Obvezen pripomoček za to, da bo žar v 10 min pripravljen pa je kamin za žar. Vsaj pri nas doma si vsi vedno želimo, da je pečeno hitro in da ne rabiš čakat da bo oglje prave temperature. - https://www.vitapur.si/kuhinja/pripomocki/kamin-za-priziganje-oglja-rosmarino

  Komentar
  Recenzija vam je bila korisna?