Besplatna dostava za sve - samo do 23.09. + odlična akcija: svi pokrivači u pola cijene i dodatnih 10% za drugi pokrivač!!! Iskoristi >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Family Prekivač Vitapur Family Santorini - zeleni

Besplatna dostava
Besplatna dostava
Višenamjenski ljetni pokrivač Santorini, izrađen od 100% pamuka, poslužiće vam odlično kao praktičan prekivač za krevet ili podloga za ležanje i uživanje na plaži. Tokom vrelih ljetnih mjeseci, poslužiće i kao lagani pokrivač. Dimenzije 135x200 cm. Zelena boja.
Višenamjenski ljetni pokrivač Santorini, izrađen od 100% pamuka, poslužiće vam odlično kao praktičan prekivač za krevet ili podloga za ležanje i uživanje na plaži. Tokom vrelih ljetnih mjeseci, poslužiće i kao lagani pokrivač. Dimenzije 135x200 cm. Zelena boja.
Od
Redovna cijena: 59,80 KM
29,90 KM -50%

* Obavezna polja

Prekivač Vitapur Family Santorini - zeleni
-50% 59,80 KM 29,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Ljetni pokrivač Santorini (sa resicama) vrlo jednostavno možete koristiti na više načina. Služi kao podloga za sjedenje na plaži ili na pikniku, možete ga koristiti i kao prekrivač za kauč, a u vrelim ljetnim noćima biće vam idelan pokrivač u spavaćoj sobi. 100% pamuk, prelijepe vibrantne boje i dizajn za svačiji ukus. 100% pamuk – samo najbolje za Vašu kožu Tkanina od čistog pamuka je prozračna i odlično odvaja vlagu od kože i dopušta joj da diše. Upravo zbog toga, ovaj prekivač je izuzetno nježan i odličan je izbor za osobe sklone alergijama ili one koji imaju osjetljivu kožu. Ljetni pokrivač Santorini je izuzetno istrajan tako da ćete ga koristiti dugi niz godina. Višenamjenska upotreba Ljetni pokrivač Santorini sa resicama je prigodan za različite upotrebe. Većih je dimenzija i biće vam odlična podloga za sjedenje i ležanje na plaži, ili na pikniku, jer je dovoljno velik da ga mogu koristiti dvije osobe. Njim se možete i ogrnuti, staviti ga kao prekrivač na kauč ili se možete pokriti u vrućim ljetnim noćima. Veća gustina tkanja za bolje upijanje i mekoću Ljetni pokrivač Santorini je periv na 60°C. Preporučujemo, da tamnije i svjetlije proizvode perete odvojeno, bez natapanja. Razigrane boje za sve ukuse Možete izabrati između različitih boja: plava, crvena, bež, zelena.


Održavanje

Ljetni prekrivač Santorini je periv na 60°C. Preporučujemo da tamnije i svjetlije proizvode perete odvojeno, bez natapanja.

Dodatne informacije

Sastav
100% pamuk; 350 g/m2.
Glavne prednosti
100% pamuk Istrajan i gusto tkan pamuk Višenamjenska upotreba: na plaži, pikniku, na kauču, kao pokrivač za tople ljetne noći Boja: zelena Dimenzija: 135x200 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk koji svojom izdržljivošću garantira i lakše održavanje.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod