Praznične uštede do 60%! + POKLON za svaku kupovinu iznad 59,90 KM! Iskoristi priliku >>

Vitapur Family Prekivač Vitapur Family Santorini - crveni

Višenamjenski ljetni pokrivač Santorini, izrađen od 100% pamuka, poslužiće vam odlično kao praktičan prekivač za krevet ili podloga za ležanje i uživanje na plaži. Tokom vrelih ljetnih mjeseci, poslužiće i kao lagani pokrivač. Dimenzije 135x200 cm. Crvena boja. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 29,90

KM 14,95

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.ba, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Prekivač Vitapur Family Santorini - crveni

Opis

Ljetni pokrivač Santorini (sa resicama) vrlo jednostavno možete koristiti na više načina. Služi kao podloga za sjedenje na plaži ili na pikniku, možete ga koristiti i kao prekrivač za kauč, a u vrelim ljetnim noćima biće vam idelan pokrivač u spavaćoj sobi. 100% pamuk, prelijepe vibrantne boje i dizajn za svačiji ukus.

100% pamuk – samo najbolje za Vašu kožu

Tkanina od čistog pamuka je prozračna i odlično odvaja vlagu od kože i dopušta joj da diše. Upravo zbog toga, ovaj prekivač je izuzetno nježan i odličan je izbor za osobe sklone alergijama ili one koji imaju osjetljivu kožu. Ljetni pokrivač Santorini je izuzetno istrajan tako da ćete ga koristiti dugi niz godina.

Višenamjenska upotreba 

Ljetni pokrivač Santorini sa resicama je prigodan za različite upotrebe. Većih je dimenzija i biće vam odlična podloga za sjedenje i ležanje na plaži, ili na pikniku, jer je dovoljno velik da ga mogu koristiti dvije osobe. Njim se možete i ogrnuti, staviti ga kao prekrivač na kauč ili se možete pokriti u vrućim ljetnim noćima.

Veća gustina tkanja za bolje upijanje i mekoću

Ljetni pokrivač Santorini je periv na 60°C. Preporučujemo, da tamnije i svjetlije proizvode perete odvojeno, bez natapanja.

Razigrane boje za sve ukuse

Možete izabrati između različitih boja: plava, crvena, bež, zelena.Održavanje

Ljetni prekrivač Santorini je periv na 60°C. Preporučujemo da tamnije i svjetlije proizvode perete odvojeno, bez natapanja.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
100% pamuk Istrajan i gusto tkan pamuk Višenamjenska upotreba: na plaži, pikniku, na kauču, kao pokrivač za tople ljetne noći Boja: crvena Dimenzija: 135x200 cm
Sastav
100% pamuk; 350 g/m2.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Izdržljiva tkanina

Proizvode odlikuje najbolji pamuk koji svojom izdržljivošću garantira i lakše održavanje.

Recenzije

Ocijeni proizvod