First Minute Akcija! do -60% + besplatna dostava za sve Hitex madrace! Iskoristi priliku >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek
0

Vitapur Family Pokrivač kamilica AirFlow

-50%
Pokrivač s esencijom kamilice - za optimalno korištenje tokom cijele godine. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 89,80

KM 44,90

* Obavezna polja

Proizvod je dostupan

Pokrivač kamilica AirFlow

Opis

Pokrivač se optimalno koristi tijekom cijele godine

Bogato ispunjen pokrivač Camomile AirFlow mazit će vas udobnošću i mekoćom tijekom cijele godine. Njegov vam sastav neovisno o dobu godine i temperaturi uvijek osigurava optimalnu toplinu i svježinu. U ljetnim mjesecima djeluje lagano i svježe, a u hladnijem razdoblju godine grije vas i obavija toplinom.

Esencija kamilice za ugodan osjećaj

Tkanina pokrivača Camomile AirFlow je obogaćena esencijom kamilice - već stoljećima poznate izvrsne ljekovite biljke. Mikrokapsule u tkanini pažljivo su natopljene esencijalnim uljem kamilice koje je poznato po svojim brojnim pozitivnim svojstvima, a ugodan miris smiruje i ispunjava radošću te optimizmom. Kamilica smiruje probavni trakt i učinkovito ublažava nesanicu te smanjuje stres. Ima antiseptička, protuupalna, antihiperglikemijska i antigenotoksična svojstva. Kamilica se često koristi i u kozmetici jer svojim svojstvima djeluje smirujuće i protuupalno. Njezin ugodan i nježan miris će pozitivno utjecati na vas i obaviti vas osjećajem topline.

Napredna tehnologija u mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se temelji na mikrokapsulama donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se naime nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu s tijelom, a miris kamilice se lagano širi zrakom. To stvara savršen i opuštajući učinak.

Poseban klimatski modul za potpunu svježinu

Pokrivač Camomile AirFlow zasnovan je na način koji osigurava suhu i svježu spavaću okolinu svaki dan u godini. Poseban Airmesh Clima klimatski modul sastoji se od napredne 2 d airmesh tkanine i učinkovito izvlači vlagu te osigurava stalnu svježinu i suhu okolinu. Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije zraka pokrivač Camomile AirFlow pruža ugodno okruženje za spavanje i sprječava nezgodno i neugodno znojenje. Na takav način zasnovan pokrivač je udobniji za spavanje i higijenskiji je od običnog pokrivača.

Više volumena i mekoće

Pokrivač je ispunjen naprednim climafill poliester vlaknima koja sa svojom suvremenom strukturom stvaraju stotine zračnih odjeljaka. Isti povećavaju volumen pokrivača te ga tako čine još raskošnijim i mekšim. Pokrivač će vas uljuljati u miran i ugodan san te vas maziti svaki dan, tijekom cijele godine.Održavanje

Pokrivač Camomile AirFlow periv je u perilici na 60°C.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Pokrivač za optimalno korištenje tijekom cijele godine.
  • Mikrokapsule u tkanini pažljivo su natopljene esencijalnim uljem kamilice koje je poznato po svojim brojnim pozitivnim svojstvima, a ugodan miris smiruje i ispunjava radošću te optimizmom.
  • Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije zraka pokrivač Camomile AirFlow pruža ugodno okruženje za spavanje i sprječava neugodno znojenje.
  • Poseban Airmesh Clima klimatski modul sastoji se od napredne 2 d airmesh tkanine i učinkovito izvlači vlagu te osigurava stalnu svježinu i suhu okolinu.
  • Pokrivač Camomile AirFlow periv je na 60°C.
Sastav

Vanjski materijal: 100% poliester (mikrovlakna)

Donja tkanina: 100% poliester (2d airmesh)

Punjenje: 100% poliester (Climafill), 300 g/m2

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi što znači konstantno održavanje čistoće i higijene u najvećoj mogućoj mjeri.

Pogodno za alergičare

Proizvod je u cjelosti periv na 60 °C i pogodan je i za osobe sklone alergijama. Održavajte higijenu na najvišoj razini.

Recenzije

Ocijeni proizvod