Besplatna dostava za sve - samo do 23.09. + odlična akcija: svi pokrivači u pola cijene i dodatnih 10% za drugi pokrivač!!! Iskoristi >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Zimski pokrivač Hitex Bamboo Winter sa bambusovim vlaknima

Besplatna dostava
Besplatna dostava
DODATNIH 10% ZA DRUGI POKRIVAČ
DODATNIH 10% ZA DRUGI POKRIVAČ
Topli zimski pokrivač Bamboo Winter sa bambusovim vlaknima razmazit će vas udobnošću i toplotom u najhladnijim zimskim mjesecima. Bambusov pokrivač je savršen izbor za sve koji cijene i preferiraju prirodne materijale. 100 % nebijeljeni pamuk i bambusova vlakna sa svojom izuzetnom sposobnošću upijanja i eliminisanja vlage ponudit će udobnost svima koji se znoje prilikom spavanja. Pokrivač je u cijelosti periv na  60 °C.
  • Topliji pokrivač za jesenske i zimske mjesece.
  • Navlaka pokrivača od 100% nebijeljenog pamuka.
  • Punjenje od bambusa za izuzetnu prozračnost.
  • U cijelosti periv pokrivač.
Od
Redovna cijena: 199,80 KM
99,90 KM -50%

* Obavezna polja

Zimski pokrivač Hitex Bamboo Winter sa bambusovim vlaknima
-50% 199,80 KM 99,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Topli zimski pokrivač Bamboo Winter sa bambusovim vlaknima razmazit će vas udobnošću i toplotom u najhladnijim zimskim mjesecima. Bambusov pokrivač je savršen izbor za sve koji cijene i preferiraju prirodne materijale. 100 % nebijeljeni pamuk i bambusova vlakna sa svojom izuzetnom sposobnošću upijanja i eliminisanja vlage ponudit će udobnost svima koji se znoje prilikom spavanja. Pokrivač je u cijelosti periv na 60 °C.

Idealan pokrivač za hladne zimske mjesece

Idealan pokrivač za hladne zimske mjesece

Zbog kombinacije prirodnih materijala i mikrovlakana zimski pokrivač je bogat volumenom i prozračnim bambusovim vlaknima i pogodan za prijatno spavanje u hladnijim mjesecima ili za temperaturu u spavaćoj sobi između 17-21 ° C.
Navlaka od 100 % nebijeljenog pamuka koji je izuzetno prijatan za kožu

Navlaka od 100 % nebijeljenog pamuka koji je izuzetno prijatan za kožu

Navlaka pokrivača je od 100% nebijeljenog pamuka što znači da je vaša koža u dodiru s prirodnim materijalima. Nebijeljeni pamuk je potpuno prirodan, bez hemijske obrade, što pamuk čini izdržljivijim, čistim, prozračnim i veoma pogodnim za ljude sa osjetljivom kožom.
Idealna kombinacija bambusa i mikrovlakana za udobnost i toplotu u zimskim mjesecima

Idealna kombinacija bambusa i mikrovlakana za udobnost i toplotu u zimskim mjesecima

Prirodna bambusova vlakna u punjenju pokrivača imaju izuzetnu sposobnos apsorpcije vlage, 3 do 4 puta veći od pamuka. Međutim, mikrovlakna čine pokrivač raskošnim, volumenastim i veoma mekanim na dodir. Ova kombinacija punila stvara suvo i svježe okruženje za spavanje.
Periv pokrivač za higijenu i čistoću

Periv pokrivač za higijenu i čistoću

Pokrivač u cijelosti operete na 60 °C čime ćete održati čistoću i higijenu na najvišem nivou. Zato je pokrivač primjeren za najosjetljivije ljude, astmatičate i alergičare. Po završetku pranja pokrivač pretresite, poravnajte i temeljito osušite na ravnoj površini.
Zašto kupiti
  • Topli zimski pokrivač za udobno spavanje u hladnijim jesenjim i zimskim mjesecima, posebno primjeren za sve koji su zimogrizljivi i za spavaće sobe sa temperaturom između 17-21 °C.
  • Vaša koža će biti u dodiru sa 100% prirodnim materijalima i zato je pokrivač primjeren za sve koji imaju osjetljivu kožu. 
  • Bambusova vlakna u kombinaciji s 100 % nebijeljenim pamukom imaju izuzetnu sposobnost upijanja vlage i nude udobnost svima koji se pretjerano znoje. 
  • Kombinacija prirodnih i umjetnih materijala obezbjeđuje izuzetnu prozračnost i volumen i prijatno je za sve koji preferiraju i cijene prirodne materijale i ugodnu mikroklimu. 
  • Pokrivač je u cijelosti periv na 60 °C, primjeren za sve sa osjetljivom kožom, alergičare i astmatičare. 

Održavanje

Pokrivač je periv na 60 °C. Po završetku pranja pokrivač dobro protresti, poravnati i temeljito osušiti na ravnoj površini. Pokrivač nije primjeren za sušenje u sušilici.

Specifikacija
Tip pokrivača  zimski, primjeren za spavaće sobe sa temperaturom između 17–21 °C.
Tkanina navlake  100 % nebijeljeni pamuk.
Punjenje  80 % bambusova vlakna (viskoza), 20 % mikrovlakna; 500 g/m2.
Pranje  da, u cijelosti na 60 °C.
Primjeren za sušenje u sušilici  ne.
Primjeren za alergičare  da.
OEKO-TEX certifikat  da, Standard 100.
Dimenzije  140 x 200 cm, 200 x 200 cm.
Garancija  2 godine.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod