Veliki sezonski popusti ! Do -60% na svim odjelima! Požuri i iskoristi >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
Vunene kućne papuče namijenjene su svima koji imaju hladna stopala ili problema s cirkulacijom.

Vitapur Papuče natikače s mekanim potplatom

Vunene kućne papuče namijenjene su svima koji imaju hladna stopala ili problema s cirkulacijom.
Od
Redovna cijena: 27,80 KM
11,10 KM -60%

* Obavezna polja

Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Vunene kućne papuče namijenjene su svima koji imaju hladna stopala ili problema s cirkulacijom (hladna stopala, osjećaj hladnoće po cijelom tijelu).

Koračajte u toplim papučama i osjećajte se bolje.

Jeste li znali da noge imaju veliki utjecaj na naše zdravlje? Mnoge žene, djeca i muškarci zanemaruju važnost zdravih nogu. Zato je vrlo važno, da nosite kvalitetnu obuću, koja također uključuje i kvalitetne papuče. Manje ulaganje u prave cipele ili papuče, u kojima provodimo većinu vremena, pozitivno utječe na naše zdravlje i dobrobit. Kao rezultat, odmah ćemo se osjećati mnogo bolje.

Nema više hladnih nogu.

Hladne noge su veliki problem, pogotovo kod osoba starije životne dobi. Ukoliko osjećamo hladnoću u nogama, nije nam ugodno, a lakše se prehladimo i postanemo osjetljiviji. Tople vunene papuče, ugodno griju čak i najhladnija stopala.

Toplina vune, primjerena za sve.

Tople vunene papuče odličan su izbor za sve, koje muči artritis, a preporučuju se i za osobe koji imaju problema s stopalima općenito. Mekana vuna će ublažiti tegobe, jer čuva toplinu i sprječava znojenje, a vi ćete se osjećati ugodnije. Vunene papuče savršen su izbor za osobe, koje u hladnim zimskim mjesecima žele osjećaj potpune udobnosti i ugodne topline.

Antialergijski materijal.

Vuna je antialergijski materijal koji je otporan na plijesan i grinje. Kako odlično odbija vlagu, ne predstavlja ugodno stanište za mikroorganizme, kojima najbolje odgovara vlažna okolina.

Vrhunska prozračnost.

Vuna se smatra jednim od najboljih prirodnih regulatora temperature. Neki materijali ne dozvoljavaju koži da diše, zadržavaju toplinu izravno na koži, što rezultira još većom toplinom, koja zatim uzrokuje neugodno znojenje i neudobno spavanje. Vuna reagira na toplinu tako da je upija u svoja vlakna. Što je tjelesna temperatura veća, vuna upija više topline u svoja vlakna i ispušta na vanjsku stranu pokrivača. Zbog tih iznimnih svojstava, pružit će nogama iznimnu toplinu, čak i onim najhladnijima.

Odlično odvajanje vlage.

Vuna ima sposobnost prihvaćanja i do 30% vlage u odnosu na svoju težinu. Na taj način uspješno odbija vlagu od našeg tijela. Vlaga, koju upije vuna, zatim skroz ispari iz vlakana same vune. Vunene papuče na taj način smanjuju znojenje, vrlo su pogodne za djecu, žene u menopauzi i sve osobe koje muči problem pretjeranog znojenja.Održavanje

Vunene papuče redovno provjetravajte. Potplat nije periv u perilici. Preporučujemo čišćenje spužvicom.

Dodatne informacije

Sastav

100% čista vuna.

Potplat: pjena.

Glavne prednosti
  • 100% čista vuna.
  • Iznimna mekoća i toplina.
  • Antialergijski materijal.
  • Odlično odvajanje vlage.
  • Vrhunska prozračnost.Idealno za osobe koje imaju problema s nogama, artritisom, slabom cirkulacijom.