Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Navlake za jastuk Junior - 2 u setu

Potpuna njega za osjetljivu dječju kožu.
Potpuna njega za osjetljivu dječju kožu.
Od
Redovna cijena: 29,80 KM
20,90 KM -30%

* Obavezna polja

Navlake za jastuk Junior - 2 u setu
-30% 29,80 KM 20,90 KM
Nedostupno Odabrani proizvod trenutno nije dostupan. Provjerite u našim trgovinama.

Opis

Dječji jastuk izrađen je od 100% nebijeljenog pamuka za potpunu njegu za njegu osjetljive dječje kože. Zanimljiv uzorak s motivom ptičice apsolutno će oduševiti najmlađe.

2 navlake u setu

U setu su pakirane dvije navlake za dječji jastuk. Budući da naši najmlađi često uprljaju navlaku jastuka, potrebno ju je često mijenjati. Stoga smo mi u set stavili dvije navlake za jastuk, čime vaše dijete dobije svježu i čistu navlaku, a druga se u isto vrijeme pere. Vaše dijete može spavati na posteljini s istim motivom ptičice koje će odgovarati uz navlaku za jastuk. Predlažemo posteljinu za spavanje Junior Bamboo ili vreću za spavanje iz iste linije.

100% nebijeljeni pamuk kao dar od prirode

Junior nježna tkanina dječje navlake izrađena je od 100% prirodnog, nebijeljenog pamuka. Nebijeljeni pamuk je izuzetno zdrav materijal koji stvara ugodnu i zdravu okolinu za spavanje bebe. Korištenje nebijeljenog pamuka također osigurava potpunu brigu za osjetljivu dječju kožu. Visoka kvaliteta dječje posteljine s zanimljivim uzorkom i čisti pamuk bez umjetnih dodataka, oduševit će vaše najmlađe kao i Vas.

Jednostavno presvlačenje

Navlaku jastuka ćete lako skinuti i ponovo staviti natrag na jastuk, jer je cijela Junior posteljina izrađena tako da nema skrivenih zatvarača. Sistem presvlačenja posteljine „na preklop“ ne samo da će vam olakšati mijenjanje posteljine, već se vaša beba neće moći izgrebati ili ozlijediti na skrivene zatvarače. Ovaj način presvlačenja neće vam oduzeti puno vremena. Tako će navlake moći uvijek biti čiste,a vaša beba spavati u zdravoj i čistoj okolini.

Motiv malene ptičice

Tkaninu navlake od nebijeljenog pamuka krasi pažljivo izvezen uzorak malene ptičice. Nasmijana ptičica s cvijetom u kljunu, oduševit će i djevojčice i dječake. Uzorak tkanine navlake i njen dizajn savršeno se uklapa s dječjom posteljinom Junior i ostalim proizvodima iz Vitapurove linije za djecu.Održavanje

Dječja navlaka Junior periva je na 40 ° C, čime je osigurana čistoća i higijena, okolina za spavanje vašoj bebi postavljena na najvišu razinu. Jednostavnim postupkom pranja u perilici rublja, svome djetetu ćete osigurati stalnu ugodnu i čistu okolinu u kojoj će vaše dijete biti uvijek zaštićeno.

Dodatne informacije

Sastav
100% prirodni nebijeljeni pamuk.
Glavne prednosti
  • 100% nebijeljeni pamuk.
  • Zanimljiv uzorak.
  • U setu 2 navlake.
  • Jednostavno presvlačenje - na preklop.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Prirodni pamuk

Nebijeljen pamuk je prirodan, bez hemijske obrade. Kao takav prikladan je za osjetljivu kožu.

Nebijeljen pamuk

Nebijeljen pamuk je prirodan, bez hemijske obrade. Kao takav prikladan je za osjetljivu kožu.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod