SVE posteljine do 60% jeftinije samo 5 dana - od 17.04. do 21.04. Iskoristi >>
0

Scandinavia Travel Ruksak City Scandinavia Urban Traveler

-50%
Za bezbrižne i opuštene šetnje ulicama ili za na put do posla. Ruksak za slobodno vrijeme City je iznimno svestran proizvod. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 79,80

KM 39,90

* Obavezna polja

Proizvod je dostupan

Ruksak City Scandinavia Urban Traveler

Opis

Modernoj liniji putnih kofera i torbi Scandinavia, dodali smo nove proizvode, to su proizvodi, koji povezuju svježi dizajn i savremenost. Dodir urbanizma daje cjelokupnoj liniji izrazito moderan i urbani predznak, što je odličan način za početak nove avanture. Ruksak za slobodno vrijeme iz nove linije Scandinavia Urban Traveler biti će Vaš stalni pratioc i prijatelj na svakom koraku.

Moderan izgled, dizajn i brojni pretinci

Ruksak se sa svojim izgledom i dizajnom usredotočio prije svega ženskom dijelu, a svidjeti će se kako mlađim tako i starijim damama. Veći pretinac je primjeren za pohranu većih predmeta, ima također i dva manja unutarnja pretinca i jedan pretinac na patentni zatvarač. Manji vanjski pretinac s patentnim zatvaračem vrlo lako može služiti za pohranu ključeva ili novčanika. Ruksak ima pretinac i na strani leđa. Sa svojom srednjom veličinom i lijepo oblikovan predstavlja odličan modni dodatak. Tkanina od vodoodbojnog materijala je čvrsta i kompaktna.

Udobno nošenje

Kako bi nošenje bilo jednostavnije, ruksak ima na gornjoj strani veću, kompaktnu ručku, a nošenje na leđima će Vam olakšati dvije prilagodljive naramenice, koje povećavaju udobnost samog nošenja.

 

 

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Višenamjenski ruksak za opuštene šetnje ili za na put do posla.
  • Veći pretinac za veće predmete, manji pretinac na vanjskoj i unutarnjoj strani služe za pohranu ključeva ili ostalih sitnica.
  • Ruksak ima također i tri unutarnja manja pretinca, od toga jedan ima patentni zatvarač.
  • Vodoodbojan materijal za korištenje prilikom bilo kakvog vremena.
  • Crna boja sa smeđim dodacima u imitaciji kože.
  • Moderan izgled.
  • Dimenzija: 35 x 36 x 16 cm.

Recenzije

Ocijeni proizvod