BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE - samo 4 dana! Gratis posteljina uz kupovinu madraca! Iskoristi >>
Ponuda traje
još
dana
sati
:
min
:
sek

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Nadmadrac/Roll up Hitex Camomile 3+1

Besplatna dostava
Besplatna dostava
Nadmadrac Camomile 3+1 napravljen od kombinacije 3 cm poliuretanske pjene s piramidalnom strukturom i 1 cm memorijske pjene u navlaci pruža dodatnu udobnost s učinkom masaže. Vašem madracu osigurava dodatnu udobnost, a možete ga upotrebljavati i kao pomoćni ležaj za goste ili na putovanjima.
Nadmadrac Camomile 3+1 napravljen od kombinacije 3 cm poliuretanske pjene s piramidalnom strukturom i 1 cm memorijske pjene u navlaci pruža dodatnu udobnost s učinkom masaže. Vašem madracu osigurava dodatnu udobnost, a možete ga upotrebljavati i kao pomoćni ležaj za goste ili na putovanjima.
Od
Redovna cijena: 199,80 KM
79,90 KM -60%

* Obavezna polja

Nadmadrac/Roll up Hitex Camomile 3+1
-60% 199,80 KM 79,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Nadmadrac Camomile 3+1 odlično je rješenje za sve one koji uz mekoću žele izuzetnu udobnost tokom cijele godine. Jezgra nadmadraca je od poliuretanske pjene, a za dodatnu udobnost brine gornji sloj s piramidalnom strukturom.

Jezgra od poliuretanske pjene s piramidalnom strukturom

Jezgra nadmadraca sastoji se od 3 cm prilagodljive poliuretanske pjene s piramidalnom strukturom koja osigurava potporu i pruža osjećaj nježne masaže. S nadmadracem ćete poboljšati udobnost postojećeg madraca, a možete ga koristiti i kao pomoćni ležaj za goste ili na putovanjima ili na kampovanju.

Zaštitite madrac i produžite mu vijek trajanja

S nadmadracem Camomile 3+1 vaše će spavanje biti udobnije, vašem madracu ćete produžiti vijek trajanja, zaštitit će madrac od prljavštine, a vaša okolina za spavanje duže će biti čista i svježa. Nadmadrac predstavlja rješenje za starije, neudobne madrace, koji vašem tijelu više ne pružaju optimalnu potporu.

Dodatan 1 cm memorijske pjene za najbolju prilagodbu

Nadmadracu Camomile dodan je 1 cm memorijske pjene u navlaci za još veću udobnost.

Memorijska pjena je bila revolucionarno otkriće astronauta koja ih je štitila od gravitacijske sile kod uzlijetanja. Memorijska pjena za razliku od ostalih pjena ima veću gustoću i osjetljiva je na promjene temperature. Memorijska pjena nije ni pretvrda ni premekana, prehladna ni pretopla te se prilagođava vašoj težini, obliku tijela i temperaturi. Zbog potpune i pravilne potpore vašem tijelu ublažava bolove. Manji pritisak na tijelo omogućava bolji san, time se poboljšava cirkulacija, a kao rezultat svega je ugodnije i mirnije spavanje.

Navlaka s esencijom kamilice

Navlaka nadmadraca obogaćena je esencijom kamilice koja na vaše tijelo djeluje pozitivno i smirujuće te pruža mirniji san.

Vakuumsko pakovanje

Proizvod je vakuumski pakovan, što ima mnoge prednosti. Vakuumsko pakovanje je veoma praktično za prijevoz, dok kupovina ovakvih vrsta proizvoda doprinosi zaštiti okoliša. Upravo zbog vakuumskog pakovanja, nadmadrac ima manji volumen koji omogućava racionalniji prijevoz s više uštede: u jednom transportu prevozi se više proizvoda, a tako se smanjuje broj putovanja i dobivena količina štetnih gasova CO2. U isto vrijeme vakuumsko pakovanje je izuzetno higijensko, jer je proizvod hermetički zatvoren i čuva savršenu čistoću i svježinu.Održavanje

Navlaka ima zatvarač, tako da je jednostavno možete skinuti s nadmadraca. Periva je na 30 °C. Na taj način ćete zadržati čistoću na najvišoj razini.

Dodatne informacije

Sastav
Navlaka: 100 % poliester. Donji dio navlake: 100 % poliester. Jezgra: 100 % poliuretan.
Glavne prednosti
 • 4 cm visok nadmadrac: za izuzetnu udobnost.
 • Jezgra od 3 cm poliuretanske pjene s piramidalnom strukturom: potpora tijelu i veća udobnost
 • 1 cm memorijske pjene u navlaci.
 • Produžuje vijek trajanja Vašeg madraca.
 • Poboljšava udobnost starog madraca.
 • Dobra podloga za igranje ili vježbanje.
 • Neklizajuća podloga onemogućava pomicanje nadmadraca.
 • Navlaka sa esencijom kamilice: za bolji i mirniji san.
 • Periva navlaka na 30°C: za svježinu i čistoću.
 • Jednostavan transport: vakuumsko pakovanje i manji volumen.
 • Dimenzije: 80 x 190, 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice je poznata po brojnim pozitivnim osobinama. Ima povoljan uticaj na to kako se osjećamo i ispunjava osjećajem radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Piramidalna struktura

Prije svega namjenjena je smanjenju tački pritiska na tijelo. Tijelo je opuštenije, osjećaj je sličan nježnoj masaži.

Produžuje životni vijek madraca

Nadmadraci su idealna zaštita za vaš madrac, jer mu produžavaju životni vijek.

Periva navlaka

Perivom navlakom će vaši proizvodi biti čisti i svježi. Vaše mjesto spavanja će tako uvijek biti higijenično.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod