SVE posteljine do 60% jeftinije samo 5 dana - od 17.04. do 21.04. Iskoristi >>
0

Hitex Nadmadrac od memorijske pjene Hitex Bamboo

-60%
Nadmadrac od memorijske pjene kao zaštita madraca i dodatni ležaj u jednom. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 219,80

KM 87,90

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.ba, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Nadmadrac od memorijske pjene Hitex Bamboo

Opis

Nadmadrac roll up Hitex Bamboo je idealno rješenje s kojim će se bilo koji madrac učiniti izuzetno udobnim i mekanim. Jezgra nadmadraca izrađena je od ViscoCell Memory memorijske pjene koja se u potpunosti prilagođava obliku vašeg tijela omogućavajući najudobnije spavanje. Memorijska pjena nije ni pretvrda ni premekana, prehladna niti pretopla te se prilagođava vašoj težini, obliku tijela i temperaturi. Pruža odličnu potporu tijelu i pomaže sprječavanju bolesti.

Memorijska pjena za zdrav i ugodan san.

Nadmadrac je izrađen od memorijske pjene ViscoCellMEMORY, koja se u potpunosti prilagođava obliku vašeg tijela omogućavajući najudobnije spavanje. Memorijska pjena nije ni pretvrda ni premekana, prehladna ni pretopla te se prilagođava vašoj težini, obliku tijela i temperaturi. Zbog potpune i pravilne potpore vašem tijelu, pomaže u sprječavanju bolesti. Manji pritisak na tijelo omogućava bolji san, time se poboljšava cirkulacija, a kao rezultat svega je ugodnije i mirnije spavanje.

Zaštitite madrac i produljite mu vijek trajanja.

Nadmadrac se također preporučuje koristiti uz novi madrac. Ne samo da će vaš san biti maksimalno ugodan i udoban, već ćete produžiti i vijek trajanja samog madraca. Prvo i najvažnije: madrac ćete zaštititi od kućne prašine, grinja, mrlja i druge prljavštine, pa će dugo vremena ostati čist, svjež i upotrebljiv. Također će se madrac manje istrošiti što znači da će duže vremena optimalno obavljati svoju funkciju pa ćete uštedjeti novac i duže vremena spavati na prikladnom madracu.

Poboljšava udobnost starog madraca.

Stariji madraci ne nude više optimalnu potporu vašem tijelu, koji može biti uzrok lošeg sna ili se mogu pojaviti problemi s kralježnicom. S nadmadracem ćete poboljšati udobnost svog madraca, zaštititi novi madrac, a starom podariti ponovnu čistoću i udobnost. Time će se poboljšati kvalitet spavanja, a da pri tome niste potrošili puno novca.

Odličan pomoćni ležaj.

Roll up Hitex Bamboo može poslužiti kao odlično rješenje za pomoćni ležaj. Zašto bi potrošili puno novca na kupovinu novog madraca, na kojem spavate samo nekoliko puta godišnje? Roll up je zato odličan izbor jer će povremeno spavanje na njemu biti jednako ugodno i udobno. Primjeren je za sve, koji nemaju dodatne sobe za goste ili dovoljno prostora za dodatni madrac: kada će kod vas prespavati rodbina ili prijatelji roll up će se pokazati kao odlično rješenje.

Roll up će poboljšati kvalitet spavanja na putovanjima ili kampovanju.

Zašto bi spavali na podu šatora ili na neudobnim napuhanim jastucima, koji na kraju krajeva neće pružiti nikakvu udobnost?

S nadmadracem, kojeg jednostavno zarolate uljepšat ćete sebi bilo koji praznik ili kampovanje, ugodno i udobno ćete se naspavati, a vratiti se odmorniji i puni energije.

Periva i odvojiva navlaka - antialergijska.

Navlaka se može skinuti i prati u mašini za veš na 60 °C čime će se osvježiti i očistiti. Pranjem ćete se riješiti kućne prašine i grinja, koje kod nekih osoba izazivaju alergije.

Dodatna pogodnost nalazi se u pomoćnom zatvaraču, koji omogućuje jednostavno i brzo odvajanje navlake od nadmadraca. Isto tako, brzo i jednostavno ponovno se može navući na nadmadrac.

Donji dio madraca je od neklizajućeg materijala.

Zahvaljujući donjem dijelu koji je od neklizajućega materijala nadmadrac će u potpunosti prijanjati madracu.

Nadmadrac će u potpunosti prijanjati uz vaš madrac, jer je njegov donji dio od neklizajućeg materijala. Tako ćete nadmadrac jednostavno namjestiti na madrac, bez gubljenja vremena na dodatno pričvršćivanje. Neklizajući materijal pokazat će se kao praktičan, čak i onda kada će roll up poslužiti kao pomoćni ležaj. Odlično će prijanjati na gruboj ili glatkoj površini, podu ili kauču.Održavanje

Navlaka je periva na 60 °C. Osigurajte sebi čistoću i svježinu kada vi to poželite!

Dodatne informacije

Glavne prednosti
 • Visina nadmadraca: 3,5 cm.
 • 100% memorijska pjena.
 • Praktičan zatvarač.
 • Neklizajući donji dio.
 • Periva navlaka.
 • Praktično vakuumsko pakovanje.
 • Dostupne idmenzije: 90x200 cm, 160x200 cm.
 • Nadmadrac Hitex Bamboo od memorijske pjene idealno je rješenje ako:
 • imate već godinama star madrac i želite spavati udobnije.
 • imate novi madrac i želite mu produžiti životni vijek.
 • želite svoj tvrdi madrac učiniti mekšim i udobnijim.
 • budite se s bolovima u leđima (nadmadrac će vam dati odgovarajuću potporu tijelu što uklanja bol).
 • se prekomjerno znojite (izuzetna prozračnost nadmadraca pomaže protiv znojenja, periva presvlaka omogućava higijensko okruženje za spavanje).
 • navečer teško zaspite.
 • imate teškoća s alergijama (memorijska pjena je negostoljubiva prema grinjama koje su čest uzrok alergije. Pranjem presvlaka uklanja se i prašina koja je također čest uzrok alergije).
 • se spremate na putovanje (u hotel, na kampovanje, u vikendicu).
Sastav
Gornja strana tkanine: 40 % viskoza (bambus), 60 % poliester. Donja strana tkanine: 100 % poliester. Jezgra: 100% poliuretan (memorijska pjena 3,5 cm).

Recenzije

Ocijeni proizvod