Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Madrac s džepičastim oprugama Zero Gravitiy 24 Memory

 
POKLON!
POKLON!
7-zonski madrac Hitex Zero Gravity 24 Memory visine 24 cm, pruža vašem tijelu potpunu podršku i udobnost, tako da ćete ujutru biti odmorni i naspavani. Nezavisne džepičaste opruge u kombinaciji sa dodatnim slojem filca u jezgru i slojem memorijske pjene osiguravaju pravilan položaj tijela i opuštajući san.
  • 7-zonski madrac sa džepičastim oprugama visine 24 cm.
  • Nadstandardna visina.
  • Hladno valjana pjena u tri sloja za veću prozračnost.
  • Dodatni sloj filca za ravnomjerniju raspodjelu težine.

Uz kupljeni madrac dimenzija 140x200 cm i manji - POKLON posteljina Vitapur Family Victoria dimenzija 140x200 cm / 50x70 cm , a uz madrac 160x200 i 180x200 cm - POKLON posteljina Vitapur Family Victoria dimenzija 200x200 cm / 2x 50x70 cm. Akcija važi za online narudžbe kao i kupovinu u trgovinama.

Od
Redovna cijena: 839,80 KM
419,90 KM -50%

* Obavezna polja

Madrac s džepičastim oprugama Zero Gravitiy 24 Memory
-50% 839,80 KM 419,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

7-zonski madrac Hitex Zero Gravity 24 Memory visine 24 cm, pruža vašem tijelu potpunu podršku i udobnost, tako da ćete ujutru biti odmorni i naspavani. Nezavisne džepičaste opruge u kombinaciji sa dodatnim slojem filca u jezgru i slojem memorijske pjene osiguravaju pravilan položaj tijela i opuštajući san.

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

7 zona za odličnu podršku i pravilan položaj tijela

Ergonomski madrac se po dužini sastoji od 7 zona različite tvrdoće za glavu, ramena, kukove, lumbalnu regiju i noge. Pravilno raspoređeni dijelovi madraca pružaju ispravan oslonac vašem tijelu. Tako vaša kičma ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj, što garantuje buđenje bez bolova i ukočenosti.
 Jezgro od džepičastih opruga za miran san

Jezgro od džepičastih opruga za miran san

Jezgro 24 cm visokog madraca sastoji se od 18 cm sloja džepičastih opruga, koje se u potpunosti prilagođavaju tijelu, tako da je svaki dio tijela pravilno poduprt. Napredne džepičaste opruge zaista omogućavaju pomijeranje samo onih opruga, na koje tijelo direktno vrši pritisak. Zato je kičma uvijek ravna i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tijela tokom spavanja.
 Memorijska pjena za fini osećaj lebdenja

Memorijska pjena za fini osećaj lebdenja

Sloj memorijske pjene na navlaci madraca pomaže u ublažavanju tačke pritiska i za opuštanje mišića, jer se savršeno prilagođava vašem obliku i težini tijela. Daje vam osjećaj lebdenja i omogućava vam da spavate u savršenoj harmoniji, bez previše okretanja. Dodatni slojevi poliuretanske i mekane elastične pjene, pružaju madracu još više elastičnosti i fleksibilnosti.
Dodatni sloj filca za ravnomjerno raspoređivanje tjelesne težine

Dodatni sloj filca za ravnomjerno raspoređivanje tjelesne težine

Madrac ima dodatni sloj filca u jezgru sa svake strane, koji savršeno propušta zrak i omogućava ravnomjernu raspodjelu tjelesne težine. Najveća prednost džepičastih opruga je ta što stvaraju balans u položaju dvije osobe na bračnom krevetu, uprkos razlici u težini.
Koje letvice odabrati?

Koje letvice odabrati?

Kod džepičastih madraca, zbog fleksibilnih opruga, upotreba fiksnih letvica je obavezna. Takve letvice garantuju čvrstinu i stabilnost, jer svojom čvrstinom i masivnošću podnose i veća opterećenja te na taj način obezbjeđuju duži vijek madraca.
Zašto kupiti
  • Madrac sa džepičastim oprugama je pogodan za osobe veće težine, a preporučuje se i kada više ljudi spava na krevetu, jer opruge ne osjećaju kretanje druge osobe. Prednost džepičastih opruga je ta što je svaki dio tijela podržan sopstvenom oprugom, koja djeluje nezavisno od ostalih.
  • Madrac visine 24 cm, sa svojim sastavom, nudi najbolju podršku tijelu tokom spavanja. Dodatni slojevi filca pomažu da se težina ravnomjernije rasporedi i ublaži pritisak na tijelo.
  • 7 različitih tvrdoća po dužini, pružaju odličnu podršku i pravilan položaj tijela, tako da je madrac pogodan za sve one koji žele opuštenu kičmu i pravilan fiziološki položaj tokom spavanja.
  • Sloj memorijske pjene na gornjoj površini madraca pomaže u ublažavanju tačke pritiska i za opuštanje mišića, tako da pruža osjećaj lebdenja.
  • Madaraci sa džepičastim oprugama imaju švicarski certifikat Sanitized®, što znači da je tkanina madraca dodatno zaštićena od prašine, vlage i mikroba. Madarac je zbog toga pogodan za sve sa osjetljivom i problematičnom kožom, alergijama i astmatičarima.

30-dnevni test period
Svi naši madraci imaju više od 20 godina tradicije. Period testiranja od 30 dana od dana kupovine, omogućava vam da ih testirate, a ako vam ne odgovara mi ćemo vam zamijeniti za drugi ili vam vratiti novac.

Mogućnost plaćanja na rate
Obezbijedili smo i plaćanje do 36 mjesečnih rata - karticama svih banaka koje podržavaju plaćanje na rate, do 12 rata putem sindikalnih kredita. Za detaljne informacije pozovite operatere na broj 033 975 998 ili pročitajte na stranici Načini plaćanja.

Održavanje

Madrac nema navlaku koja se skida.  Preporučujemo redovno provjetravanje. Madrac ne izlažite direktnoj sunčevoj svjetlosti i vlazi.

Specifikacija
Visina madraca  24 cm.
Visina opruga  18 cm.
Zone po dužini  7 zona.
Vanjska tkanina madraca  100% mikrovlakna. 
Punjenje vanjske tkanine  memorijska pjena ViscoCell Memory.
Jezgro  džepičaste opruge i dodatni sloj filca.
Navlaka se skida i pere  ne.
Stepen tvrdoće  srednje. 
Primjerno za težinu  do 130 kg.
Preporučene letvice  fiksne letvice.
Garancija  10 godina.*
Dimenzije  90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm.
OEKO-TEX certifikat  da, Standard 100.
Sanitized® sertifikat  da.
Testni period  30 dana.
Zemlja proizvodnje  Turska.

*Garancija od 10 godina važi samo ako se koriste fiksne letvice, u suprotnom je 2 godine.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod