0

Hitex Madrac s džepičastim oprugama Spring AIR Comfort 22

-50%
 
Madrac Spring AIR Comfort je svojom visinom izuzetno udoban madrac i pripada u izvanstandardno visoke madrace. Kombinacija džepičastih opruga, dodatni izdržljivi sloj i poliuretanske pjene odgovor su za odlično spavanje. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 599,80

KM 299,90

* Obavezna polja

Proizvod je dostupan

Madrac s džepičastim oprugama Spring AIR Comfort 22

Opis

Madrac Spring AIR Comfort je spoj džepičastih opruga, dodatnog izdržljivog sloja (filc) i poliuretanske pjene koji omogućuju ugodno spavanje.

 

5 zona – optimalna potpora i pravilan položaj tijela

Madrac se sastoji od 5 zona, tj. pet različitih dijelova koji se međusobno razlikuju po obliku i po tvrdoći. Svaki dio tijela podupiru gdje je to najviše potrebno: glava i vrat, ramena, bokove, bedra i na kraju stopala. Sa takvom strukturom madrac će u potpunosti zadovoljiti zahtjeve korisnika.

Jezgra od džepičastih opruga omogućuje miran san.

Jezgra 20 cm visokog madraca sastoji se od 14 cm sloja džepičastih opruga koji se u potpunosti prilagođavaju tijelu tako da je svaki dio tijela pravilno poduprijet. Napredne džepičaste opruge doista omogućuju reagovanje samo onih opruga, na koje tijelo vrši pritisak, zato je kralježnica uvijek poravnana i u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tijela tokom spavanja. Važna prednost individualnih, džepičastih opruga da pravilno i neprimjetno ispravljaju položaje tijela dvoje osoba na bračnom krevetu, iako je između vas i partnera velika razlika u težini. Tako je uticaj negativnih vanjskih faktora koji utiču na kvalitetu sna doveden na minimum. Zbog sistema džepičastih opruga spavati ćete mirnije i udobnije bez obzira na to kako često vaš partner mijenja položaj spavanja.

Dodatni izdržljivi sloj u jezgri

Madrac Spring AIR Comfort ima u jezgri sa obje strane dodatni izdržljivi sloj (filc), koji pomaže kod jednakomjerne raspodjele težine.

Dodatnu udobnost omogućuje troslojna memorijska pjena

Navlaka madraca je punjena sa kvalitetnom memorijskom pjenom u tri sloja koja povećavaudobnost. Time je omogučena veća prozračnost i svježa spavajuća mikroklima.

Bezbrižna kupovina – 30-dnevno probno razdoblje i garancija

Madrac ima 30-dnevno probno razdoblje. U tom vremenu ga lako isprobate i u miru razmislite da li vam odgovara. Ukoliko ste odlučili suprotno, možete ga vratiti u roku 30 dana od dana kupovine i vratiti ćemo vam vaš novac.

Madrac ima 2-godišnju garanciju.Održavanje

Madrac prozračite s vremena na vrijeme. Ne izlažite ga direktno sunčevoj svjetlosti i vlagi.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Jezgra od visokokvalitetnih džepičastih opruga: za odličnu potporu kralježnici i ugodno spavanje.
  • Visoka jezgra: nudi iznimnu potporu tijelu prilikom spavanja.
  • Dodatna izdržljiva plastika u jezgri: pomaže kod ravnomjerne raspodjele težine.
  • Poliuretanska pjena: za visoku udobnost i mekoću.
  • 5 zona: za optimalnu potporu vašoj kralježnici.
  • 30-dnevno testno razdoblje: madrac možete isprobati kako bi se uvjerili da li vam odgovara
  • Dimenzije opruga: 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Jezgro sa džepičastim oprugama

Džepičaste opruge su različite elastičnosti i podupiru tijelo po točkama. Prednost je reguliranje položaja dvije osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Kupovinom iznad 58 eura možete kupovati i na rate. Maksimalan broj rata je 4, a kod kupovine lateks ili madraca sa džepičastim oprugama do 12 rata.

Vakumsko pakovanje

Vakumsko pakovanje omogućava siguran i jednostavan transport jer zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir madraca

Ukoliko niste sigurni koji bi vam madrac odgovarao, pripremili smo vodič, da bi vaš odabir bio lakši.

Recenzije

Ocijeni proizvod