Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Hitex Madrac od memorijske pjene Hitex Bamboowave 18 - 4u1

 
Napredni 7-zonski madrac s dvije jezgre za spavanje, na mekšoj i tvrđoj osnovi. Pomoću tehnologije wave (val) omogućen je gladak prijelaz između zona i pružena je dodatna mogućnost prilagodbe prema najčešćim položajima za spavanje. Savršen izbor za sve načine spavanja i sve oblike tijela. Skidiva i periva navlaka od kombinacije bambusovih vlakana i pamuka.
Napredni 7-zonski madrac s dvije jezgre za spavanje, na mekšoj i tvrđoj osnovi. Pomoću tehnologije wave (val) omogućen je gladak prijelaz između zona i pružena je dodatna mogućnost prilagodbe prema najčešćim položajima za spavanje. Savršen izbor za sve načine spavanja i sve oblike tijela. Skidiva i periva navlaka od kombinacije bambusovih vlakana i pamuka.
Od
Redovna cijena: 599,80 KM
299,90 KM -50%

* Obavezna polja

Madrac od memorijske pjene Hitex Bamboowave 18 - 4u1
-50% 599,80 KM 299,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Reverzibilna jezgra za spavanje na mekšoj ili tvrđoj osnovi

Jezgra s 2 tvrdoće, mekana i tvrda strane, omogućuje individualnu prilagodbu prema vašim osobnim potrebama i željama. Ako želite tvrđu stranu , okrenete ga na tvrđu osnovu, ako želite spavati na blažoj osnovi lako okrenete na mekšu osnovu:

 • Tvrda bež jezgra: daje snažniju podršku i višu razinu tvrdoće, stoga je idealna za svakoga tko želi čvršću i bolju podršku težini.
 • Bijela mekana jezgra: daje mekšu potporu i time omogućuje mekoću, stoga se preporučuje svima s manjom tjelesnom težinom.

Madrac 4 u 1: mogućnost prilagodbe na različite položaje spavanja

Krivulja jezgre u obliku vala (tehnologija wave) omogućuje glatki prijelaz između zona i dodatnu mogućnost odabira tvrdoće prema najčešćim položajem spavanja. Stoga, okretanjem dvije polovice jezgre, osigurana je individualna prilagodba tvrdoće madraca prema vašem najprikladnijem položaju za spavanje.

TVRDA STRANA

Deblji sloj tvrde strane jezgre prikladan je posebno za spavanje na leđima.

Tanji sloj tvrde strane jezgre prikladan je za spavanje u različitim položajima za spavanje.

MEKANA STRANA

Deblji sloj mekane strane jezgre posebno je pogodan za spavanje na abdomenu.

Tanji sloj mekane strane jezgre posebno je prikladan za spavanje na strani.

7 zona - izvrsna potpora i ispravna pozicija tijela

Ergonomski madrac sastoji se od 7 različitih duljina tvrdoće. Pravilno postavljeni, različito kruti pojedini dijelovi madraca osiguravaju pravilnu podršku vašem tijelu. Najveće tjelesne pritiske na madracu nalaze se u području ramena, stoga tvrdoća madraca na ovom području mora biti najmanja. Budući da tijelo u lumbalnom području treba najveću potporu, krevet bi trebao biti ovdje najtvrđi. Vaša kralježnica ima oblik ravne linije i pravilan fiziološki položaj mu pomaže u rasterećenju. Kralježnica je jedna od najvažnijih i istodobno najopterećenijih dijelova tijela.

Ortopedska jezgra za udobno spavanje

Jezgra madraca izrađena je od napredne hladno prešane pjene SleepCell Comfort, koja vam pruža najviše udobnosti nakon napornog dana. Visoki madrac od 18 centimetara pravilno podržava sve dijelove vašeg tijela, što vam osigurava miran san. Sa svojim oblikom pruža izvrsnu podršku kralježnici. Omogućuje lakšu prilagodbu ramenima i bokovima te rasterećuje ostatak tijela.

Navlaka od bambusovih vlakana i pamuka

Za suhu i svježu okolinu spavanja, navlaka je obogaćena prirodnim bambusovim vlaknima i pamukom. Navlaka ispunjava osjećajem svježine, osim što učinkovito upija vlagu i ne nadražuje kožu. Kako bi osigurali čistu okolinu za spavanje navlaka se može skinuti i i oprati na 30 ° C. Jezgra se ne može prati.

Vakuumsko pakiranje za praktičnu, higijensku i ekonomičnu dostavu

Madrac je vakumski zapakiran, što donosi mnoge prednosti. Vakuumsko pakiranje je iznimno praktično za transport, a istodobno kupnjom takvog proizvoda doprinosite zaštiti okoliša. Zbog vakuumskog pakiranja, madrac ima manji volumen, što čini dostavu racionalnijom i ekonomičnijom; u jednom prijevozu prevozi se nekoliko proizvoda, čime se smanjuje broj putovanja i, prema tome, količina emisija CO2. Istovremeno, vakuumsko pakiranje je iznimno higijenski jer je proizvod zapečaćen i održava apsolutnu čistoću i svježinu.

Proizvedeno u Sloveniji

Naši Hitex madraci su proizvedeni u Sloveniji i imaju 20 godina dugu tradiciju. Samo visoka kvaliteta, izuzetna udobnost i pažljivo odabrani materijali.Održavanje

Navlaka se skida i periva je na 30 °C.

Dodatne informacije

Sastav
Tkanina navlake: 35% viskoza, 65% mikrofibre ClimaSoft Punjenje navlake: 50% pamuk, 50% mikrofibre ClimaSoft Jezgra: poliuretanska pjena u dvije tvrdoće (SleepCell Comfort)
Glavne prednosti
 • 2 jezgre u 1 madracu: jezgra koja omogućuje spavanje na mekšoj ili tvrđoj osnovi.
 • 4 položaja za spavanje: valovita jezgra s mogućnošću zakretanja omogućuje individualno podešavanje prema najčešćem položaju za spavanje.
 • 18 cm visok madrac: pruža izvrsnu potporu vašem tijelu dok spava.
 • Jezgra od napredne pjene ComfortCell Comfort: za visoku udobnost i savršeno prilagođavanje svim položajima spavanja.
 • 7 zona: za pravilnu podršku kralježnice.
 • Navlaka se skida i periva je: na 30°C
 • Navlaka izrađena od bambusa i pamuka: mekana i prozračna navlaka pruža osjećaj svježine, štaviše, učinkovito odvaja vlagu i ne iritira kožu. Udio pamuka pruža dodatnu izdržljivost.
 • Jednostavna dostava: madrac ima manji volumen zbog vakuumskog pakiranja.
 • Vakuumsko pakiranje: omogućuje da se madrac dostavi ekonomično, higijenski i bez oštećenja.
 • Slovenski proizvod: kvalitetna proizvodnja s više od 20 godina tradicije.
 • 30-dnevno testno razdoblje: možete testirati madrac i pobrinuti se da vam odgovara.
 • Mogućnost plaćanja na rate.

Razlozi za kupovinu

Bambusova vlakna

Bambusova vlakna odlično apsorbuju vlagu i time vaš prostor za spavanje održavaju uvijek suhim.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Individualna tvrdoća madraca

Tvrdoću svakog lateks madraca prilagođavamo vašoj tjelesnoj težini i visini. Time omogućavamo da tvrdoća madraca ortopedski odgovara vašem tijelu.

Jezgro sa mogućnošću okretanja

Jezgro madraca se može okrenuti, tako da možete spavati na mekšoj ili tvrđoj podlozi. U zavisnosti od toga šta vam više odgovara.

Plaćanje na rate

Kupovinom iznad 58 eura možete kupovati i na rate. Maksimalan broj rata je 4, a kod kupovine lateks ili madraca sa džepičastim oprugama do 12 rata.

Periva navlaka

Perivom navlakom će vaši proizvodi biti čisti i svježi. Vaše mjesto spavanja će tako uvijek biti higijenično.

Prilagodljiva visina i tvrdoća

S obzirom na to da jastuku možete oduzimati punjenje na taj način ga možete individualno prilagođavati prema visini i tvrdoći. Prikladan je za sve položaje spavanja.

Slovenački proizvod

Naš proizvod je slovenački proizvod, kojeg prati tradicija i provjeren kvalitet.

Vakumsko pakovanje

Vakumsko pakovanje omogućava siguran i jednostavan transport jer zauzima vrlo malo prostora.

Za sve položaje spavanja

Proizvod je pogodan za sve, koji spavate u različitim položajima spavanja. Optimalna potpora tijelu za spavanje kako na leđima, boku, tako i na stomaku.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod