POKLON posteljina uz svaki madrac! + poklon uz kupljenih 5 Rosmarino proizvoda! Iskoristi priliku odmah >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Rosmarino Tava za palačinke Rosmarino Gold Stone 30+ evolution - 25

Tava za palačinke Rosmarino Gold Stone 30+ evolution (25 cm) spada u rang premium suđa s inovativnim i tehnološkim mineralnim premazom, razvijenim u Švicarskoj. Osobitost tave je nova indukcijska površina dna. Ona omogućuje čak 30% veće iskorištavanje energije, prije svega na indukcijskim površinama za kuhanje.
Tava za palačinke Rosmarino Gold Stone 30+ evolution (25 cm) spada u rang premium suđa s inovativnim i tehnološkim mineralnim premazom, razvijenim u Švicarskoj. Osobitost tave je nova indukcijska površina dna. Ona omogućuje čak 30% veće iskorištavanje energije, prije svega na indukcijskim površinama za kuhanje.
Od
Redovna cijena: 59,80 KM
29,90 KM -50%

* Obavezna polja

Tava za palačinke Rosmarino Gold Stone 30+ evolution - 25
-50% 59,80 KM 29,90 KM
Nedostupno Odabrani proizvod trenutno nije dostupan. Provjerite u našim trgovinama ili potražite u našim trgovinama.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Posuđe Rosmarino Gold Stone 30+ evolution – 25 cm spada u rang premium suđa s inovativnim i tehnološkim mineralnim premazom, razvijenim u Švicarskoj. Svo posuđe iz linije Gold Stone 30+ Evolution je izrađeno na višeslojnom sustavu, čime je osiguran dugi životni vijek te visok stupanj otpornosti i izdržljivosti posude. Posudu nadograđuje nova indukcijska površina dna koja omogućuje više od 30% veće iskorištavanje energije, prije svega na indukcijskoj površini za kuhanje.

Posuđe Rosmarino Gold Stone 30+ evolution omogućuje pripremu hrane na zdrav i prirodan način s minimalnom količinom masnoća. Jelo je prirodnog i sočnog okusa te su u njemu sačuvani svi važni vitamini, vlakna i minerali. Pripremljena zdrava hrana će sigurno oduševiti obitelj, rodbinu, prijatelje i druge poznanike.

Dovršena tehnologija s učinkom vrućeg kamena

S posuđem Rosmarino Gold Stone 30+ evolution je omogućen jedinstveni pristup kuhanju, jer učinak vrućeg kamena i suvremena tehnologija do savršenstva dovode jedan od najstarijih načina pripreme hrane – na kamenu. Dorađena tehnologija posuđa s neprianjajućim mineralnim premazom omogućuje prirodan način kuhanja i pečenja. S njom ćete hranu pripremiti brzo, jednostavno i prije svega zdravo – s malo masnoća.

Poboljšano dno posude, 30% bolje iskorištavanje energije

Posuđe odlikuje novo, poboljšano indukcijsko dno koje s indukcijskim sprejom po cijeloj površini, omogućuje za čak 30% bolje iskorištavanje energije u usporedbi s većinom aluminijskih posuda na tržištu. Na ovaj način se bolje čuva toplina i ravnomjerno se raspoređuje po cijeloj posudi. Manji gubitak topline donosi ekonomičnije i energetski učinkovitije kuhanje. Premaz indukcijskim sprejom je nanesen ravnomjerno na cijelu površinu dna, pod velikim pritiskom, što u konačnici povećava kvalitetu same posude. Sve te prednosti dolaze do izražaja, prije svega na indukcijskoj površini za kuhanje, ali i na svim ostalim površinama za kuhanje.

Mineralni premaz za kuhanje bez prianjanja

U posuđu Gold Stone 30+ evolution vam se hrana tijekom kuhanja neće loviti za površinu posude. Neprianjajući mineralni premaz najvišeg ranga je razvijen u Švicarskoj i odlikuje ga premium švicarska kvaliteta. Bez obzira na to što pripremate u tavi, nakon upotrebe ćete je brzo i jednostavno očistit. Kod neprianjajuće površine je dodatna prednost takvog premaza i bolja izdržljivost, jer je posuda otpornija.

Isprepletenost švicarske premium kvalitete i suvremene tehnologije za dulji vijek trajanja

Premaz posude Gold Stone 30+ evolution je razvijen u Švicarskoj i stavlja posuđe na najviši rang kvalitete. Tijelo posude je sastavljeno od debljeg sloja aluminija, koji je poznat kao dobar toplinski vodič. U unutrašnjosti je na njega naneseno više slojeva neprianjajućih premaza. Zbroj svih slojeva i osobina posudi daje oznaku vrhunske premium kvalitete.

Moderna izvedba dizajna za eleganciju u vašoj kuhinji

Posuđe Gold Stone 30+ evolution odlikuje moderan dizajn koji se odlično uklapa u kompletan koncept posuđa. Moderno i vrhunsko u jednom, a posuđe također sa svojim izgledom, vašoj kuhinji dodaje nježan dodir elegancije. Zbog modernog izgleda, hranu možete gostima poslužiti u samoj posudi.

Moderan drveni izgled ručki SoftTouch

Treba naglasiti ergonomski oblikovane ručke SoftTouch koje se ne zagrijavaju, pa se kod prenošenja posude nećete opeći. Ručke su predivnog drvenog izgleda te posudi daju ljepši izgled.

Za pripremu najrazličitijih obroka

Unesite u svoju kuhinjsku rutinu uzbudljivost i raznolikost! S tavom nećete samo napraviti odlična pržena jela, nego i zapečeno povrće i sva ostala jela po vašem ukusu. Zbog svog oblika je primjerena i za umake, ribu ili meso. U posuđu Gold Stone 30+ evolution hrana za vrijeme pripreme zadržava sve hranjive sastojke. Neophodno posuđe koja vam ne smije nedostajati u vašoj kuhinji. Trajno, izdržljivo i vrhunske kvalitete.

Posuđe 100% bez PFOA

Jeste li znali da neke posude još uvijek mogu sadržavati štetnu perfluoroktansku kiselinu (PFOA)? Nikako nemojte riskirati. Brinite za svoje zdravlje i tako što ćete koristiti ispravno suđe. Premaz posude GoldStone 30+ evolution je izrađen po najvišim standardima i ne sadrži perfluoroktansku kiselinu (PFOA) koja je dokazano štetna, ali je neki proizvođači i dalje koriste u izradi premaza za posuđe. Premaz posude ne sadrži niti druge štetne sastojke.

Održavanje

Posuđe Gold Stone 30+ evolution je jednostavno za čišćenje. Koristite kuhinjsku spužvicu i malo deterdženta. Možete ga prati i u perilici posuđa.Održavanje

Posuđe Gold Stone 30+ evolution je jednostavno za čišćenje. Koristite kuhinjsku spužvicu i malo deterdženta. Možete ga prati i u perilici posuđa.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Tehnološki dovršen i izdržljiv mineralni premium premaz, razvijen u Švicarskoj
  • Visokokvalitetni materijali s dugim životnim vijekom posude
  • Poboljšano indukcijsko dno s indukcijskim sprejom po cijeloj površini dna omogućuje više od 30% veće iskorištavanje energije
  • Za sve površine za kuhanje, pa i za indukciju.
  • Kuhanje s minimalnom količinom masnoće.
  • Ergonomski oblikovane ručke u modernom izgledu drva.
  • 100% bez PFOA; ne sadrži tvari opasne po zdravlje.
  • Jednostavno čišćenje, dozvoljeno pranje u perilici posuđa.
  • Dimenzije: 25×1.5 cm.
  • Garancija: 5 god.

Razlozi za kupovinu

Pranje u mašini za suđe

Čišćenje je vrlo jednostavno, jer posuđe možete prati u mašini za suđe.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Izbor profesionalnih kuhara

I profesionalni kuhari se odlučuju za posuđe Rosmarino. Vrhunski materijali i prekrasan dizajn nagovore svakog odličnog kuhara.

Kuhanje sa manje masnoća

Za kuhanje vam nisu potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Vodič za odabir posuđa

U velikoj ponudi posuđa je razumljivo da ste u dilemi koje odabrati. I za to vam je na raspolaganju efikasan vodič za pravilnu odluku.

Za sve površine kuhanja

Posuđe je primjereno za sve površine za kuhanje: plinski štednjaci, indukcija i staklokeramička ploča.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod