⚠ LAST MINUTE ⚠ Finalna sniženja do 70%! Požuri >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Family Dekorativni pokrivač Vitapur Family Clarissa - smeđi

Meka i udobna dekorativna linija Clarissa inspirira u prugastom uzorku dvije boje koje obogaćuju različite prostorije, od spavaće do dnevne sobe.
Meka i udobna dekorativna linija Clarissa inspirira u prugastom uzorku dvije boje koje obogaćuju različite prostorije, od spavaće do dnevne sobe.
Od
Redovna cijena: 49,80 KM
14,90 KM -70%

* Obavezna polja

Dekorativni pokrivač Vitapur Family Clarissa - smeđi
-70% 49,80 KM 14,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Za sve ljubitelje prugastih uzoraka, dekoracija Clarissa je pravi izbor. Izbor u dvije boje s cik-cak uzorkom. Mekoću i udobnost pokrivača od najkvalitetnijih mikrofibre impresionira dizajn koji ide u spavaću sobu i dnevnu sobu, ali ga možete koristiti i na druge načine po vašem izboru. Ponesite ga sa sobom na putovanje ili ga poklonite.

Luksuzno tkanje i savršena mekoća

Mekani dekorativni pokrivač Clarissa fascinira najfinijim mikrovlaknima. Ugodna toplina će Vas pratiti na svakom koraku, u poslijepodnevnom odmoru, gledanju televizije ili čitanju časopisa. S njim ćete također rado uživati u kampiranju ili na pikniku, na vlastitom krevetu dok čitate knjige ili za vrijeme hladnijih dana na terasi kada pijuckate kavu ili čaj.

Smeđa ili plava boja s cik cak uzorkom

Dekorativni pokrivač Clarissa razveseljuje u smeđoj i plavoj boji s cic cak uzorkom. Odaberite onaj koji će najbolje odgovarati Vama i Vašem raspoloženju.

Odličan poklon

Dekorativni pokrivač Clarissa će oduševiti svoje najmilije s mekoćom I motivom, tako da ona može biti savršen rođendanski poklon.Održavanje

Pokrivač je periv na 40 °C.

Dodatne informacije

Sastav
100 % poliester.
Glavne prednosti
  • Meki i topli pokrivač
  • Najviša kvaliteta mikrovlakana
  • Koristi se u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi, na putovanju ili kao dar u različitim prilikama
  • Prikladno kao deke u ljetnim mjesecima, dodatne deke zimi ili pokrivač
  • Prati na 40 C
  • Dvije boje I prugasti uzorak:cik cak smeđe I plavo
  • Dimenzije: 130x200, 200x200 cm

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Izrazita mekoća

Proizvodi od prirodnih materijala imaju izrazitu mekoću. Preporučljivo za osjetiljive osobe i sve koji jednostavno obožavaju izrazitu mekoću.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod