Veliki sezonski popusti ! Do -60% na svim odjelima! Požuri i iskoristi >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
Klasični oblik jastuka s pamučnom tkaninom idealan je izbor za sve koji žele imati dodir s prirodnim materijalima. Izuzetna mekoća za sve koji su ljubitelji mekanih jastuka. Dimenzije 50x70 cm.

Vitapur Family Klasični jastuk Vitapur Family EcoFill

Klasični oblik jastuka s pamučnom tkaninom idealan je izbor za sve koji žele imati dodir s prirodnim materijalima. Izuzetna mekoća za sve koji su ljubitelji mekanih jastuka. Dimenzije 50x70 cm.
Od
Redovna cijena: 69,80 KM
34,90 KM -50%

* Obavezna polja

Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Mekan i voluminozan jastuk je primjeren za sve položaje spavanja. Jastuk, s prozračnom pamučnom navlakom, jednostavno stavite na pranje što je primjereno za osobe koje pate od alergija. Idealan izbor za spavaću sobu i sve položaje spavanja Klasični jastuk je primjeren za sve položaje spavanja zato je idealan izbor za one koji noću nemirno spavaju. Osim što je za sve položaje spavanje, jastuk će se pobrinuti za optimalnu potporu vašem vratu i glavi, tako da se nećete buditi nenaspavani. Navlaka izrađena od 100 % pamuka je prozračna i ugodna na dodir Navlaka jastuka će vas razmaziti svojom mekoćom i nježnošću jer je tkanina izrađena od 100% prirodnog pamuka, koji je daleko bolji od ostalih materijala. Jastuk je zato primjeren za sve koji imaju problema s kožom. Punjenje od mikrovlakana Ecofill za volumen i veću mekoću Za potpunu udobnost i mekoću će se pobrinuti mikrovlakna Ecofill, koji će jastuku dati volumen. Jastuk se odlično prilagođava svim položajima spavanja. Izvrsna fleksibilnost će omogućiti da jastuk savijate i prilagođavate vašim željama, najmekanije punjenje će vratiti jastuk u prvobitni položaj. Brinemo za okoliš – punjenje od recikliranog materijala Punjenje jastuka u cijelosti je od recikliranog materijala što je za okoliš i čovjeka odlično rješenje. Periv jastuk donosi svježinu i čistoću Jastuk jednostavno operete na 60 °C, čime ćete održati čistoću i higijenu na najvećoj razini. Jastuk je primjeren za ljude koji imaju probleme s alergijom.


Održavanje

Jastuk jednostavno operete na 60 °C, čime ćete održati čistoću i higijenu na najvećoj razini. Jastuk je primjeren za ljude koji imaju probleme s alergijom.

Dodatne informacije

Sastav
Tkanina: 100% pamuk Punjenje: 100% poliester (Ecofill); ca. 700 g
Glavne prednosti
Klasični oblik jastuka: primjeren za sve položaje spavanja. 100% pamučna navlaka: osigurava veću prozračnost i ugodna na dodir. Punjenje od mikrovlakana Ecofill: za mekoću i udobnost. Punjenje od recikliranog materijala: ekološki prihvatljivo. Periv jastuk: na čak 60 °C za čistoću i higijenu. Primjeren i za alergičare. Dimenzija: 50 x 70 cm.