Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Rosmarino Keramički nož Rosmarino Eco-ceramic

Dodatnih -20%
Dodatnih -20%
Iznimna, 10x bolja i dugotrajnija oštrina.
Iznimna, 10x bolja i dugotrajnija oštrina.
Dodatnih 20% POPUSTA
Dodatnih 20% popusta se automatski obračunava u korpi.
Od
Redovna cijena: 49,80 KM
19,90 KM -60%

* Obavezna polja

Keramički nož Rosmarino Eco-ceramic
-60% 49,80 KM 19,90 KM
Dostupan Isporuka u roku 5 radnih dana.

Opis

Iznimno oštri keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic su vrlo lagani, s njima ćete jednostavnije i lakše rukovati. 10 x više zadržavaju oštrinu od klasičnih noževa. Hranu ćete izrezati i nasjeckati vrlo jednostavno i brzo. Sol, kiselina i razni sokovi, koji je brzo utječu na obične noževe, na njih neće djelovati.

Keramički noževi Rosmarino Eco-cermaic nisu štetni za zdravlje jer ne hrđaju, čime se isključuje mogućnost štetnog utjecaja. Dok kod klasičnih noževa, postoji mogućnost da metalne oštrice dođu u kontakt s hranom. Ne prenose miris i okus hrane, a niti ne preuzimaju miris hrane na sebe.

Keramički noževi Rosmarino Eco-Ceramic

Keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic izrađeni su od izdržljivog i otpornog materijala, keramike. Oštrica noža izrađena je od cirkonijevog oksida, tvari koja je čvrsta poput dijamanta. Odlikuje ih moderan dizajn i visokokvalitetne drške ugodne crvene boje.

Keramički noževi Rosmarino rezat će kosti bez mesa, povrće, voće, kruh na tanke kriške… Iznimno su oštri, a njihova oštrina zbog iznimnih svojstava posebne keramike, traje i traje.

Lagani kao pero: Keramički noževi Rosmarino su tanki i vrlo lagani, mnogo lakši od običnih noževa. Njima ćete jednostavnije i lakše rukovati, usmjeriti svu svoju energiju na pripremu hrane, I samim time biti učinkovitiji I brži.

Čišćenje: Keramičke noževe Rosmarino vrlo je jednostavno čistiti, a njihovo održavanje lagano. Otporni su na koroziju. Sol, kiselina i razni sokovi, koji je brzo utječu na obične noževe, na njih neće djelovati. Ove tvari kod običnih noževa mogu uzrokovati mrlje koje je teško odstraniti, ali tih problema s keramičkim noževima Rosmarino nećete imati. Noževe ćete lako očistiti pod mlazom vode uz malu količinu sredstva za pranje posuđa.

Trajanje: Keramički noževi Rosmarino su izuzetno jaki i oštri, ne gube na oštrini s vremenom, kao obični noževi. Dakle, trajnost oštrice Rosmarino Eco-ceramic je mnogo dulje nego kod klasičnih oštrica. Rosmarino Eco-ceramic noževi ne postaju brzo topli, jer su keramički noževi puno izdržljiviji od običnih noževa. Zato su idealan izbor za sve koji nisu skloni čestom brušenju noževa, a žele uvijek imati oštar nož kojim će jednostavno i brzo rezati povrće, meso ili kruh. Keramički noževi također ne hrđaju što pridonosi njihovoj dugotrajnosti.

Iznimna čvrstoća: Keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic izrađeni su od materijala koji je čvrst poput dijamanta. Zbog svoje iznimne tvrdoće, dugo vremena zadržavaju svoju oštrinu. Oštrina je iznimno važna, jer pruža učinkovitost I brzinu kod pripreme hrane.

Oštrina: Keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic zadržavaju do 10x duže svoju oštrinu od običnih noževa. Rezanje i sjeckanje uz ove keramičke noževe biti će prava umjetnost. Ništa ne frustrira više od tupih noževa kada želite pripremiti zdrav obrok za svoju obitelj.

Zdravlje: Keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic nisu štetni za zdravlje, jer ne hrđaju, čime se eliminira mogućnost štetnog utjecaja. Kod običnih noževa postoji mogućnost da metalne oštrice dođu u kontakt s hranom koju konzumiramo. Za razliku od klasičnih noževa, ne vežu na sebe metalne ione, ne vežu ih na hranu.

Ne poprimaju miris hrane. Keramički noževi Rosmarino ne upijaju mirise I ne prenose miris hrane na namirnice. Zato možete istim nožem narezati jabuke, zatim češnjak, bez straha da će hrana poprimiti miris različitih namirnica.

Kuharski nož

Kuharski nož ROSMARINO Eco-ceramic pravi je izbor za različite vrste zadataka: njime ćete brzo i jednostavno narezati meso, ribu ili povrće. Visoka kvaliteta keramičkog noža s profesionalnom oštrinom oštrice, biti će vam od velike pomoći kada je potrebna brza i precizna tehnika rezanja većih ili manjih komada mesa. Nož je idealan za rezanje povrća i ribe, jer omogućuje brzo i učinkovito rezanje, bez naprezanja. Kuharskim nožem ROSMARINO Eco-ceramic jednostavno ćete nasjeckati peršin, orašaste plodove ili orahe.

Nož za guljenje

S nožem za guljenje ROSMARINO Eco-ceramic jednostavno ćete oguliti voće ili povrće, odstraniti sjemenke iz jabuka, očistiti gljive, ali i narezati voće i povrće na kriške . Nož za guljenje je ustvari jedan od najboljih laganih i univerzalnih noževa. Oblik i oštrica noža ROSMARINO Eco-ceramic detaljno je prilagođena za guljenje, rezanje i čišćenje . Možete jednostavno oguliti krumpire i narezati ga na tanke kriške ili veće komade . Guljenje jabuka, naranči, krušaka i drugog voća neće biti dugotrajno i teško, već brzo i precizno, pri čemu neće ostati puno otpadnog materijala. Keramička oštrica je izuzetno oštra, a drška omogućava optimalno prianjanje uz ruku i vrlo precizno rukovanje nožem. Sve ove prednosti noža za guljenje ROSMARINO Eco-ceramic će doći do još većeg izražaja pri čišćenju i rezanju gljiva ili uklanjanja sjemenki kod voća, koje sadrži više vitamina. Nož za guljenje ROSMARINO Eco-ceramic je nepogrešiv i precizan pomoćnik za rezanje i čišćenje paprika, češnjaka, luka ili plodova mora . S nožem čak možete jednostavno oblikovati ukrase od voća i povrća.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Vrlo su lagani, njima ćete jednostavno i lako rukovati.
  • Izrađeni od vrlo čvrste i tvrde keramike.
  • 10 x duže zadržavaju oštrinu od običnih noževa.
  • Sol, kiseline i sokovi, koji brzo nagrizaju obične noževe, na njih ne djeluju.
  • Nisu štetni za okoliš,ne hrđaju.
  • Ne poprimaju miris i okus hrane i ne prenose miris na druge namirnice
  • Jednostavno se čiste i održavaju.

Razlozi za kupovinu

Pranje u mašini za suđe

Čišćenje je vrlo jednostavno, jer posuđe možete prati u mašini za suđe.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod