Posljednji dani FINALNIH SNIŽENJA do 70%! Najprodavaniji proizvodi sa ekstra cijenama - samo do 18.08. Iskoristi >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu

Vitapur Jastuk Vitapur Finland Premium

Jedinstven način opuštanja za sve ljubitelje vazdušastih jastuka! Klasični oblik jastuka za sve položaje spavanja. Zbog svoje mekoće, idealan je za svakoga ko spava najviše na stomaku. Punjenje od kombinacije guščjeg paperja i perja, nudi vam najveću količinu udobnosti tokom spavanja.
Jedinstven način opuštanja za sve ljubitelje vazdušastih jastuka! Klasični oblik jastuka za sve položaje spavanja. Zbog svoje mekoće, idealan je za svakoga ko spava najviše na stomaku. Punjenje od kombinacije guščjeg paperja i perja, nudi vam najveću količinu udobnosti tokom spavanja.
Od
Redovna cijena: 160,80 KM
80,40 KM -50%

* Obavezna polja

Jastuk Vitapur Finland Premium
-50% 160,80 KM 80,40 KM
Dostupan Isporuka u roku 2-3 radna dana.
Buy in store
Check store stocks

Opis

Paperjasti jastuk Finland Premium se smatra izuzetno udobnim jastukom. Pruža odličnu podršku za spavanje u svim položajima, a izuzetna mekoća će oduševiti one koji vole da spavaju na stomaku.

Klasični oblik jastuka za sve položaje spavanja

Klasični oblik je pogodan za svakoga ko ne spava samo u jednoj poziciji, odnosno mijenja položaje. Bogato punjenje perjem i paperjem pruža idealnu podršku i prilagođavanje svakome.

Punjenje iz dva dijela za još više luksuza

Posebnost jastuka je njegov sastav: spoljni sloj punjenja garantuje veću mekoću i luksuz jer se sastoji od visokog udjela paperja, što daje jastuku veći volumen. Jezgro jastuka je ispunjeno perjem, što obezbjeđuje izuzetnu fleksibilnost i odličnu podršku bez obzira na položaj za spavanje.

Tkanina od 100% pamuka

Spoljna tkanina je od gusto tkanog 100% pamuka, što povećava udobnost i sprječava ispadanje punjenja. Pamuk se smatra jednim od najpoželjnijih materijala, koji se odlikuje visokom prozračnošču i apsorpcijom vlage. Pošto je pamuk veoma mekana tkanina, proizvodi su pogodni za ljude sa osjetljivom kožom.

Zadržavanje oblika uprkos uvijanju

Vazdušasti jastuci imaju prednost što su izuzetno fleksibilni. Po želji, oni se mogu okretati i stiskati, ali će se uvijek vratiti u prvobitni oblik i održavati istu moć udobnosti.

 Održavanje

Jastuk je potpuno periv na 30°C. Nakon pranja, osušiti jastuk što je prije moguće, tako da nema vlage. Preporučujemo upotrebu sušilice.

Dodatne informacije

Sastav

Tkanina: 100% pamuk.

Punjenje: 70% paperje, 30% perje.

Glavne prednosti
  • Klasični oblik jastuka: za spavanje u svim položajima.
  • Izuzetna mekoća: posebno za spavanje na stomaku.
  • Idealan izbor za svakoga ko voli da se ušuškava u jastuk.
  • Dvostruka pamučna tkanina: prijatna za kožu; sprječava ispadanje punjenja.
  • Dimenzije: 50 x 70 cm.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Perje

Perje ne odlikuje samo prijatna mekoća, već i izrazita toplota. Pernati proizvodi su tako jedni od najtoplijih na tržištu.

Recenzije

0.0
0 recenzija
Ocijeni proizvod