0

Vitapur Family Jastuk Memosilver Anatomic memory - niži

-70%
Jastuk Memosilver Anatomic memory - niži Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 99,80

KM 29,90

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.ba, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Jastuk Memosilver Anatomic memory - niži

Opis

Anatomski jastuk NANOSILVER Memory očarat će vas svojom mekoćom, koju pruža nova, revolucionarna memorijska pjena MemoTouch, mekana, udobna i jednako fleksibilna, bez obzira na godišnje doba. Nova memorijska pjena je prozračna, u potpunosti se prilagođava tijelu, pomaže kod ublažavanja bolova te poboljšava cirkulaciju. Periva navlaka s ionima srebra djeluje antibakterijski i antistatično te uspostavlja čistu i svježu okolinu za spavanje, primjerenu za astmatičare i osobe sklone alergijama.

Revolucionarna, mekana memorijska pjena MemoTouch, za udobnost svih 365 dana u godini.

Revolucionarna, mekana memorijska pjena MemoTouch, omogućuje potpunu udobnost svih 365 dana u godini. MemoTouch memorijska pjena s poboljšanom formulom, za razliku od klasičnih memorijskih pjena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna bez obzira na temperaturu i doba godine. Dok su klasične memorijske pjene podložne temperaturnim promjenama i u hladnijim vremenskim uvjetima postaju tvrde, memorijska pjena MemoTouch, ostaje mekana i udobna tokom cijele godine.

Memorijska pjena MemoTouch je na dodir i prema strukturi slična prirodnom lateksu, jer je s dodatnim mikroporama prozračnija nego klasične memorijske pjene.

Memorijska pjena smanjuje tačke pritiska i pomaže kod ublažavanja bolova.

Anatomski jastuk Memosilver Memory osigurava vrhunsko, udobno spavanje. Memorijska pjena MemoTouch s poboljšanom formulom pruža iznimno mekanu površinu za spavanje, koja se u potpunosti prilagođava tijelu i odlično smanjuje tačke pritiska te poboljšava cirkulaciju. Memorijska pjena pravilno podupire glavu i vrat i pomaže u smanjenju bolova, svih 365 dana u godini.

Anatomski oblik za manje bolova.

Anatomski oblik jastuka u kombinaciji s revolucionarnom memorijskom pjenom MemoTouch odlično podupire vrat. Kralježnica na ovaj način poprimi oblik ravne linije, te se nalazi u pravilnom fiziološkom položaju. Kralješci i vratni mišići se rasterete, što učinkovito pomaže kod ublažavanja bolova i omogućuje opuštajuć san.

Navlaka s ionima srebra za san bez alergija.

Navlaka Memosilver s ionima srebra uspostavlja zdravu okolinu za spavanje bez bakterija, grinja i alergija. Ioni srebra osiguravaju:

- najviši stepen higijene,
- djeluju antibakterijski i
- antistatično.

Periva navlaka s AirMesh klimatskim modulom za odličnu prozračnost.

AIRMESH Clima klimatski modul odlično djeluje kod prekomjernog znojenja, jer njegov napredni dizajn osigurava potpunu prozračnost i svježinu jastuka. Anatomski jastuk Memosilver Memory dizajniran je tako, da su bočni rubovi jastuka sastavljeni od klimatskog modula od 3d airmesh prozračne tkanine. Tako je osigurana odlična cirkulacija zraka, veća prozračnost i svježina. U kombinaciji s prozračnom memorijskom pjenom, jastuk učinkovito odvaja vlagu i omogućuje konstantno suhu i svježu okolinu za spavanje.

Navlaka jastuka s ionima srebra je periva, s čime ćete se osigurati čistoću i higijenu na najvišoj razini. Nema više prašine i prljavštine, a vaš jastuk će uvijek biti čist i svjež. Jastuk je primjeren za astmatičare i osobe sklone alergijama, jer se ne stvara pogodna okolina za nakupljanje grinja, koje su vrlo često uzročnici alergija.Održavanje

Navlaka jastuka je periva na 40°C. Jezgra jastuka nije periva.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Revolucionarna, mekana memorijska pjena MemoTouch, omogućuje potpunu udobnost svih 365 dana u godini. MemoTouch memorijska pjena s poboljšanom formulom za razliku od klasičnih memorijskih pjena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna, bez obzira na temperaturu i doba godine.
  • Memorijska pjena se u potpunosti prilagođava, opušta pritisak na glavu, poboljšava cirkulaciju, pomaže ublažiti bolove.
  • Periva navlaka s ionima srebra, koji djeluju antibakterijski i antistatično.
  • AIRMESH Clima klimatski modul pomaže u sprječavanju prekomjernog znojenja.
  • Anatomski oblik jastuka omogućuje pravilno držanje vrata i kralježnice te pomaže ukloniti bolove.
  • Dimenzije: 50x3 x10/7 cm
Sastav
Navlaka: 100% poliester tretiran ionima srebra + 3d airmesh tkanina. Jezgra: 100% poliuretan (MemoTouch memorijska pjena).

Recenzije

Ocijeni proizvod