SVE posteljine do 60% jeftinije samo 5 dana - od 17.04. do 21.04. Iskoristi >>
0

Vitapur Family Dekorativni pokrivač SoftTouch 4u1- zebra

-50%
Pokrivač 4u1 - jastuk, prekrivač, deka ili zimski pokrivač. Saznaj više »
Od

Redovna cijena: KM 99,80

KM 49,90

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.ba, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Dekorativni pokrivač SoftTouch 4u1- zebra

Opis

Vitapur Soft Touch prekrivač 4u1 multifunkcionalni je proizvod koji je toliko poseban da ćete ga željeti samo za sebe. Lako ga možete pretvoriti iz jednog oblika u drugi i koristiti ga kao prekrivač, pokrivač, poplun ili jastuk.

4 funkcije, 1 pokrivač

Pokrivač Soft Touch 4u1 u trenu se pretvara iz udobnog pokrivača u jastuk. Hladno Vam je za noge? Soft Touch 4u1 odlično je rješenje za promrzle noge, jer ima praktičan pomoćni džep. Jednostavnim savijanjem i preklapanjem,  Soft Touch 4u1 pokrivač postaje udoban jastuk za dnevnu sobu, popodnevno drijemanje ili odmor.

S višenamjenski pokrivačem Soft touch 4u1 možete se pokriti na kauču u dnevnoj sobi, koristiti ga na u automobilu ili na putovanjima. Praktičan i inovativan sistem omogućuje da kombinirate dvije deke potpuno raličitih uzoraka. Pokrivač Soft Touch 4u1 jednostavno složite u samo nekoliko poteza. Kada je složen lako će poslužiti kao jastuk ili grijač za noge.

Najkvalitetnija Fiberia HQ mikrovlakna

Navlaka pokrivača izrađena je od  najkvalitetnijih mikrovlakana Fiberia HQ; to su vrlo tanka vlakna, koja omogućuju kruženje zraka. Mekana gornja tkanina u puhasto punjenje od najnaprednijih Fiberia HQ 3D specijalnih mikrovlakana osigurava neprocjenjivu, na dodir neopisivo mekanu deku.

Pokrivač je na jednoj strani mekan kao baršun, a na drugoj strani gladak. Mekana strana pokrivača idealna je za opuštanje, dok glatka strana ne klizi.Održavanje

Pokrivač Soft Touch 4u1 periv je na 30°C. Primjeren za pranje u mašini za veš i sušenje u sušilici. Odličan multifunkcinalni pokrivač, koji će oduševiti cijelu porodicu.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
• Pokrivač 4u1, punjen najnaprednijim mikrovlaknima, • Iznimno mekan i udoban, • Idealan za udobno izležavanje na kauču ili sofi • Jednostavan i praktičan, • Periv u mašini za veš na 30° C, • Dimenzija: 140x200 cm.
Sastav
Tkanina: 100% poliester (mikrovlakna Fiberia HQ) Punjenje: 100% poliester (Fiberia HQ 3D)

Recenzije

Ocijeni proizvod