Veliki sezonski popusti ! Do -60% na svim odjelima! Požuri i iskoristi >>

Vaša korpa je trenutno prazna.

Ukupno: 0,00 KM
Pregled narudžbe
Menu
Pamučni elastični čaršaf Miha izrađen od 100% gusto tkanog pamučnog satena. Po donjoj ivici je postavljena guma, koji doprinosi lakšem namještanju čaršafa na madrac i njegovom fiksiranju. Svijetlo siva boja.

Svilanit Čaršaf pamuk-saten Svilanit Miha - svijetlo siva

Pamučni elastični čaršaf Miha izrađen od 100% gusto tkanog pamučnog satena. Po donjoj ivici je postavljena guma, koji doprinosi lakšem namještanju čaršafa na madrac i njegovom fiksiranju. Svijetlo siva boja.
Od
Redovna cijena: 47,80 KM
28,70 KM -40%

* Obavezna polja

Nedostupno Odabrani proizvod trenutno nije dostupan. Provjerite u našim trgovinama.

Opis

Tražite kvalitetan elastični čaršaf za krevet? Onda je Svilanit čaršaf idealan izbor za vas, jer je izrađen od izdržljivog pamuk satena visokog kvaliteta. Odgovara i madracima veće debljine - do 30 cm.

100%  pamuk za odličnu mekoću

Vrhunski elastični čaršafi su izrađeni od 100% pamuka. Ovakav čaršaf je izuzetno prijatan za vašu kožu i dozvoljava joj da diše. Kvalitet niti i poseban postupak izrade tkanini obezbjeđuje izdržljivost i jednostavno održavanje.

Udobnost koju nudi samo saten

Elastični čaršafi od pamučnog satena su prijatni za vašu kožu. Saten je istkan od visokokvalitetne tanke pređe koji vaše spavanje čini udobnim i prijatnim.

Visoka gustina tkanja i guma za lakše namještanje

Elastične čaršafe Svilanit Miha odlikuje visoka gustina tkanja, a to obezbjeđuje i duže korištenje i očuvanje lijepog izgleda čaršafa. Po cijeloj donjoj ivici imaju gumu za lakše namještanje i fiksiranje za madrac.Održavanje

Čaršaf je periv na 40°C - za svježinu i čistoću vaše podloge za spavanje. Brzo ćete ga osušiti i tokom hladnijih zimskih mjeseci.

Dodatne informacije

Sastav
100 % pamučni saten.
Glavne prednosti
  • 100% pamuk saten: izuzuetno prijatan za vašu kožu
  • Gusto tkanje: istrajan čaršaf, duže vrijeme zadržava svoj lijep izgled
  • Guma za lakše postavljanje na madrac
  • Odgovara i debljim madracima: do 30 cm debljine
  • Perivo na 40 °C
  • Boja: siva
  • Dimenzije: 90x200, 160x200 i 180x200 cm

Razlozi za kupovinu

Pamuk saten

Pamuk sa satenskom obradom od običnog pamuka serazlikuje prije svega po kvaliteti, jer se ne gužva i posteljini daje prekrasan sjaj.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina nije rizična. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju možete ih vratiti, na naš trošak.

Visoka gustoća tkanja

Gusto tkana tkanina je mnogo otpornija i izdržljivija od obične. Proizvod se može koristiti duži vremenski period.