Vitapur Family Jastuk MemoSilver Anatomic memory - LOWER

Anatomski jastuk MemoSilver Memory odličan je izbor za sve one koji spavaju na boku ili leđima. Saznaj više »
Od KM 99,90

* Obavezna polja

Jastuk MemoSilver Anatomic memory - LOWER

Opis

Anatomski jastuk MEMOSILVER Memory očarat će vas svojom mekoćom, koju pruža nova, revolucionarna memorijska pjena MemoTouch, mekana, udobna i jednako fleksibilna, bez obzira na godišnje doba. Nova memorijska pjena je prozračna, u potpunosti se prilagođava tijelu, pomaže kod ublažavanja bolova te poboljšava cirkulaciju. Periva navlaka s ionima srebra djeluje antibakterijski i antistatično te uspostavlja čistu i svježu okolinu za spavanje, primjerenu za astmatičare i osobe sklone alergijama.

Revolucionarna, mekana memorijska pjena MemoTouch, za udobnost svih 365 dana u godini.

Revolucionarna, mekana memorijska pjena MemoTouch, omogućuje potpunu udobnost svih 365 dana u godini. MemoTouch memorijska pjena s poboljšanom formulom, za razliku od klasičnih memorijskih pjena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna bez obzira na temperaturu i doba godine. Dok su klasične memorijske pjene podložne temperaturnim promjenama i u hladnijim vremenskim uslovima postaju tvrde, memorijska pjena MemoTouch, ostaje mekana i udobna tokom cijele godine.

Memorijska pjena MemoTouch je na dodir i prema strukturi slična prirodnom lateksu, jer je s dodatnim mikro porama prozračnija nego klasične memorijske pjene.

Memorijska pjena smanjuje tačke pritiska i pomaže kod ublažavanja bolova.

Anatomski jastuk MemoSilver Memory osigurava vrhunsko, udobno spavanje. Memorijska pjena MemoTouch s poboljšanom formulom pruža iznimno mekanu površinu za spavanje, koja se u potpunosti prilagođava tijelu i odlično smanjuje tačke pritiska te poboljšava cirkulaciju. Memorijska pjena pravilno podupire glavu i vrat i pomaže u smanjenju bolova, svih 365 dana u godini.

Anatomski oblik za manje bolova.

Anatomski oblik jastuka u kombinaciji s revolucionarnom memorijskom pjenom MemoTouch odlično podupire vrat. Kičma na ovaj način poprimi oblik ravne linije, te se nalazi u pravilnom fiziološkom položaju. Pršljenovi i vratni mišići se rasterete, što učinkovito pomaže kod ublažavanja bolova i omogućuje opuštajuć san.

Navlaka s ionima srebra za san bez alergija.

Navlaka MemoSilver s ionima srebra uspostavlja zdravu okolinu za spavanje bez bakterija, grinja i alergija. Ioni srebra osiguravaju:

- najviši stupanj higijene,
- djeluju antibakterijski i
- antistatično.

Periva navlaka s AirMesh klimatskim modulom za odličnu prozračnost.

AIRMESH Clima klimatski modul odlično djeluje kod prekomjernog znojenja, jer njegov napredni dizajn osigurava potpunu prozračnost i svježinu jastuka. Anatomski jastuk MEMOSILVER Memory dizajniran je tako, da su bočni rubovi jastuka sastavljeni od klimatskog modula od 3d airmesh prozračne tkanine. Tako je osigurana odlična cirkulacija zraka, veća prozračnost i svježina. U kombinaciji s prozračnom memorijskom pjenom, jastuk efikasno odvaja vlagu i omogućuje konstantno suhu i svježu okolinu za spavanje.

Navlaka jastuka s ionima srebra je periva, s čime ćete se osigurati čistoću i higijenu na najvišoj razini. Nema više prašine i prljavštine, a vaš jastuk će uvijek biti čist i svjež. Jastuk je primjeren za astmatičare i osobe sklone alergijama, jer se ne stvara pogodna okolina za nakupljanje grinja, koje su vrlo često uzročnici alergija.Održavanje

Navlaka jastuka je periva na 40 °C. Jezgra jastuka nije periva.

Dodatne informacije

Glavne prednosti
  • Revolucionarna, mekana memorijska pjena MemoTouch, omogućuje potpunu udobnost svih 365 dana u godini. MemoTouch memorijska pjena s poboljšanom formulom za razliku od klasičnih memorijskih pjena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna, bez obzira na temperaturu i doba godine.
  • Memorijska pjena se u potpunosti prilagođava, opušta pritisak na glavu, poboljšava cirkulaciju, pomaže ublažiti bolove.
  • Periva navlaka s ionima srebra, koji djeluju antibakterijski i antistatično.
  • AIRMESH Clima klimatski modul pomaže u sprječavanju prekomjernog znojenja.
  • Anatomski oblik jastuka omogućuje pravilno držanje vrata i kičme te pomaže ukloniti bolove.
  • Dimenzije: 50 x 30 x 10/7 cm
Sastav

Navlaka:
100% poliester tretiran ionima srebra + 3d airmesh tkanina.

Jezgra:
100% poliuretan (MemoTouch memorijska pjena).

Recenzije

Ocijeni proizvod